Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Διαρρήξεις και ζημιές σε ΙΧ στον Αγ. Πολύκαρπο Εργατικών Κατοικιών Χαλκειούς

Ακούστε το ηχιτικό
Παρ, 10/07/2020 - 12:09
Ηχητικό απόσπασμα: 

Νέα περιστατικά διαρρήξεων στο Χαλκειός καλείται να ερευνήσει η αστυνομία, αυτή τη φορά με επίκεντρο τις Εργατικές Κατοικίες και την εκκλησία του Αγίου Πολυκάρπου.

Όπως είπε στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος της κοινότητας, Βασίλης Βίγκας, εκτός από το εκκλησάκι που είχε παραβιαστεί, βρέθηκαν το πρωί και 2 ΙΧ που ήταν εκεί με σπασμένα τζάμια, ενώ λείπουν και από μια αίθουσα που είναι δίπλα στον Αγ. Πολύκαρπο τραπεζάκια και καρέκλες!

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.