Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Δολοφονήθηκε 47χρονος Θυμιανούσης στην Βαλτιμόρη

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 21/02/2018 - 11:06

Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν ταχύτατα, από τη μια στην άλλη άκρη της γης. Έτσι κεραυνός εν αιθρία ήταν η δολοφονία του Ανδρέα Τάμαρη στην Βαλτιμόρη της Αμερικής,  την Δευτέρα, από τρεις κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο κουρείο όπου κουρευόταν
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Ο Ανδρέας, γιος του Λευτέρη Τάμαρη και της Μαρίας Καϊτη, πατέρας της Μαρίας και του Θοδωρή, ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί, με καταγωγή από τα Θυμιανά, που έμενε μόνιμα στην Βαλτιμόρη, αλλά τα καλοκαίρια έκανε τις διακοπές του στην Αγία Ερμιόνη, όπου είχε και σπίτι.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Δημήτρης Φρεζούλης, «δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο μοιραίο παιχνίδι…
Οσες φορές ερχόταν στην Αγία Ερμιόνη, πάντα ευγενικός, χαμογελαστός, αγαπητός από όλους, μας έκανε χαρούμενους…
Επιτυχημένος επαγγελματικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του (47), εξέπεμπε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό άρωμα ανθρωπιάς και καλοσύνης.
Ένα πολύ καλό παιδί, εξαιρετικό στη συμπεριφορά του. Οσοι τον γνωρίζαμε, από κοντά, στενοχωρηθήκαμε αφάνταστα γιατί ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Θα σε θυμόμαστε Ανδρέα με αγάπη.»

Τρί, 14/07/2020 - 18:01

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πεί ο Δήμος με το παρακάτω δελτίο τύπου, που μας έστειλε, εκτός από το επαναβεβαιώσει την παροιμία "πονάει δόντι κόβει κεφάλι".

Ότι επικινδυνότητα και να υπάρχει οι δρόμοι δεν κόβονται.

Τρία χρόνια έχουν κόψει δρόμο προς τα Οθωμανικά Λουτρά!

16 μήνες έχουν κόψει την Ευστρ. Αργέντη!

Ένα χρόνο σχεδόν ανέχονται την παρανομία του Νοσοκομείου να έχει κόψει τμήμα της Μιχ. Λιβανού έξω από το παλιό Μαιευτήριο!

Ας βρούν άλλη τεχνική λύση, οι δρόμοι δεν κόβονται.

Ακολουθεί το έγγραφο που προσπαθεί να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 26/06/2020, αρ.πρωτ.ΥΠΠΟ/ΓΔΑΜΤΕ/ΥΝΜΤΕΒΑ/210534/25614/1001 έγγραφο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων, σχετικά με την επικινδυνότητα ετοιμόρροπου κτίσματος στην οδό Αννας  Κομνηνής 3 στο Φρούριο Χίου, η Δ/νση Τ.Υ.Δ.Χίου προχώρησε στην απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων ,προς αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε περιοίκους και πεζούς.

Το παρόν έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται για την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.