Δωρεάν παιδοκαρδιολογικός έλεγχος στις Οινούσσες

Πέμ, 07/09/2023 - 06:55

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροπαιδιάτρων Ελλάδος και τη συνεργασία του Δήμου Οινουσσών, της 2ης ΥΠΕ και του Π.Π.Ι. Οινουσσών το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί δωρεάν παιδοκαρδιολογικός έλεγχος όλων των παιδιών του νησιού.

Προς το σκοπό αυτό το κλιμάκιο θα πλαισιώνεται από παιδίατρο ειδικό παιδοκαρδιολόγο την δρ. Λητώ Μανταγού, η οποία θα πραγματοποιήσει triplex καρδιάς και ΗΚΓ.

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Γ. Δανιήλ σε ανάρτηση του "Παρακαλούνται όλοι οι γονείς να προγραμματίσουν τον δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο των παιδιών τους επικοινωνόντας με την κα Ελένη Γιακαλή (ιατρείο 2271055300 και κινητό 6982329788), ώστε να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά όλων των ηλικιών στο απομακρυσμένο νησί μας ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ ευγνωμόνως τον Πρόεδρο Δρ. Κων/νο Νταλούκα και τον Δρ. Σπυρίδωνα Μαζάνη για την τήρηση της υπόσχεσής τους: να επιστρέψουν για να συνεχίσουν το σημαντικό εθελοντικό επιστημονικό και κοινωνικό έργο τους ειδικά εδώ στα ακριτικά νησιά μας."

Σχετικά Άρθρα