Εκλεισε ο δρόμος Κοντάρι -Καρφάς

Την κατανόηση των πολιτών ζητά ο Παντελής Βρουλής
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 06/12/2022 - 14:51

Την κατανόηση των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών που έχουν τις επιχειρήσεις τους στο δρόμό προς Καρφά, ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής, καθώς από σήμερα και για τουλάχιστον δυο μήνες ο δρόμος έκλεισε, προκειμένου να εκτελέσουν εργασίες για το αντιπλημμυρικό Κονταρίου.
«Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει οριστική λύση σε χρόνιο πρόβλημα της περιοχής» υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με την Π.Ε Χίου τα οχήματα με κατεύθυνση προς Καρφά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το βοηθητικό παραλιακό δρόμο στο Κοντάρι με είσοδο από τις εγκαταστάσεις της Φαρμακαποθήκης Χίου. Επισημαίνεται, ότι η συγκεκριμένη πρόσβαση θα λειτουργεί ως μονόδρομος προς Καρφά, συνεπώς η επιστροφή από Καρφά προς Χίο μέσω αυτής της οδού δε θα είναι δυνατή.

Η σύνδεση από Καρφά προς την πόλη της Χίου, θα πρέπει να γίνεται από εναλλακτικούς δρόμους, όπως για παράδειγμα την οδό Θυμιανών - Κάμπου, μέσω Φραγκοβουνίου κ.α..

Παρακαλούνται οι οδηγοί βαρέων οχημάτων να αποφύγουν κατά το δυνατόν τη χρήση της συγκεκριμένης οδού, ανέφερε ο κ Βρουλής.

ekleise_o_dromos_kontarioy_-_karfa_logo_ergon

Σχετικά Άρθρα