Ένα ευχαριστώ στα Καρδάμυλα

Πέμ, 18/08/2022 - 17:32

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, προς τον Πολιτιστικό Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων, την κ. Δώρα Σαββοπούλου και την εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ. Δέσποινα Κασάπα για την πρωτοβουλία τους να παραχωρήσουν μέρος των κερδών από την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Κασάπα στα Καρδάμυλα στις 8/8/22 στον Σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε επίσης, όλους όσους μας στήριξαν αγοράζοντας το εξαιρετικό βιβλίο «Βυθός Ώρα Μηδέν» που πραγματεύεται το επίκαιρο ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού. Ευχαριστούμε τέλος την αφηγήτρια Ανεζούλα Κατσιμπίρη και τους μουσικούς Θεοδώρα Παπαδοπούλου και Γιώργο Φαραντάκη για τη συνεισφορά τους στην εκδήλωση.

Ο Σύλλογος Αυτισμού Χίου εκπροσωπεί τα αυτιστικά άτομα στη νήσο Χίο και έχει σκοπό τη βελτίωση της ζωής και της εκπαίδευσής τους. Ο αγώνας μας είναι αδιάκοπος και δύσκολος. Οι δωρεές όπως της κας Δέσποινας Κασάπα λειτουργούν καταλυτικά, όχι μόνο για την οικονομική ενδυνάμωση του Συλλόγου μας, αλλά κυρίως ηθικά, αφού μας δίνουν το κουράγιο να προχωρήσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας υπέρ τον ατόμων με αυτισμό.

 

 

Σχετικά Άρθρα