Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Ένας νευροχειρουργός στο “Σκυλίτσειο” ίσον… δύο

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 28/04/2016 - 15:49

Με τη γνωστή της ευαισθησία στο θέμα των τροχαίων ατυχημάτων στόχευσε εξ αρχής στην τοποθέτηση Νευροχειρουργού στο Νοσοκομείο και τελικά πέτυχε να είναι μία από τις έξι ειδικότητες που θα ενισχύσουν το “Σκυλίτσειο” στους επόμενους διορισμούς. “Πόσο βάσιμο είναι το επιχείρημα, που ακούστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας”, ρωτήσαμε την Ελένη Βουτιέρου, εκτελούσα χρέη Διοικητή Νοσοκομείου, “ότι ένας Νευροχειρουργός ίσον κανένας, με την έννοια ότι δεν φτάνει; Έχει βάση αυτό”, μας απάντησε, “με την έννοια ότι οι μονήρεις ειδικότητες είναι προβληματικές, όμως εγώ έχω μια άλλη άποψη. Στο ένας ίσον κανένας, απαντώ ένας ίσον… δύο, γιατί οι ανάγκες θα φέρουν και δεύτερο γιατρό τέτοιας νευραλγικής ειδικότητας. Όμως εδώ μπαίνει και μια άλλη παράμετρος, οικονομική, συμπλήρωσε η Ελένη Βουτιέρου. Μια αεροδιακομιδή λιγότερη να γίνει το μήνα, από τρεις περίπου που κάνουμε την εβδομάδα… πληρώθηκε ο γιατρός και είναι και στη Χίο και σώζει, ειδικά στα τροχαία, ζωές”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αύριο για την κατασκευή διάβασης πεζών
Παρ, 29/05/2020 - 16:31

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», θα εκτελέσει εργασίες απόξεσης και ασφαλτόστρωσης στην οδό  Έλενας Βενιζέλου, στο ύψος της νέας πύλης εισόδου του Νοσοκομείου, για την κατασκευή της νέας διάβασης πεζών.

 Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών κατασκευής αυτής της διάβασης, θα πραγματοποιηθεί στένωση λωρίδων κυκλοφορίας και ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Έλενας Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως την συμβολή της οδού Καλουτά με την οδό Αγίας Μυρώπης το Σαββάτο στις 30/05/2020 από τις 7:00 π.μ. εως τις 15:00.

Επισημαίνεται λοιπόν ότι τα οχήματα και μηχανάκια, θα πρέπει να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.

Παρακαλούνται οι πεζοί και κυρίως οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης και να μειώσουν την ταχύτητά τους.