Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Επιχείρηση… αποκόλλησης αυτοκόλλητων από τα σήματα

Επιχείρηση… αποκόλλησης αυτοκόλλητων από τα σήματα
Τετ, 24/02/2016 - 16:00

Επιχείρηση αποκόλλησης αυτοκόλλητων που τοποθέτησαν, κυρίως οπαδοί ομάδων, σε σήματα κυκλοφορίας, για να δηλώσουν προφανώς την αγάπη στην ομάδα τους και αδιαφορώντας αν μπορεί αυτό να αποτελεί αιτία ακόμη και για πρόκληση ατυχήματος, είναι σε εξέλιξη από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου.

Ο Γιώργος Μπελέγρης, αντιδήμαρχος καθαριότητας, σημειώνει ότι οι εργάτες ξεκίνησαν από τα σήματα που βρίσκονται περιμετρικά του Kήπου και θα συνεχίσουν στο υπόλοιπο εμπορικό κέντρο (οδοί Ροδοκανάκη, Βενιζέλου, Καλαμπόκα).

Βέβαια, επειδή είναι ορατό το ενδεχόμενο τα σήματα συντόμως να καλυφθούν ξανά από αυτοκόλλητα ομάδων, εκεί μάλλον ο αντιδήμαρχος δεν έχει τη λύση στο πρόβλημα, αφού και στους συλλόγους των ομάδων που απευθύνθηκε του είπαν ότι σε οργανωμένη βάση δεν γίνεται κάτι και δεν γνωρίζουν τους υπαίτιους, οπότε… τρέχα γύρευε.

Διευκρίνισε πάντως ότι αν κάποια από τα αυτοκόλλητα είναι διαφημιστικά, ο… διαφημιζόμενος θα κληθεί να πληρώσει στο δήμο πρόστιμο 100 ευρώ, το οποίο διπλασιάζεται κ.ο.κ. αν επαναληφθεί η παράβαση.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 28/05/2020 - 16:25

 "Με το φύτεμα πολύχρωμων εποχικών καλλωπιστικών λουλουδιών στα παρτέρια της πόλης υποδεχόμαστε τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του τόπου μας", αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Δήμος Χίου και επισυνάπτει φωτογραφικό υλικό από τα παρτέρια στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Κανάρη καθώς και έναντι της Εθνικής Τράπεζας.