Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Θολοποτάμι και στον Καταρράκτη

Τετ, 14/12/2016 - 18:10

Ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Θολοποτάμι και στον Καταρράκτη, όπου συναντήθηκε με πολίτες και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Νότιας Χίου, Ανδρέας Βεργίτσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μπελέγρης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ, Αποστόλης Τζιώτης.

Στο Θολοποτάμι, συζητήθηκαν τα προβλήματα ύδρευσης και στάθμευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ οι κάτοικοι αναφέρθηκαν με πολύ καλά λόγια στις εργασίες αγροτικής οδοποιίας που πραγματοποιούνται.

Στον Καταρράκτη συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί στην περιοχή η θάλασσα τον χειμώνα, καθώς και το θέμα της αντικατάστασης των βλαβών στο σύστημα ηλεκτροφωτισμού, με τον Δήμαρχο να αναφέρεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη και την ακριβή καταγραφή των βλαβών που πραγματοποιεί, καθώς και στο σχέδιο αντικατάστασης των λαμπτήρων με φωτιστικά LED που θα οδηγήσει στην οριστική λύση του προβλήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 21/01/2020 - 14:58

Tο ευρωπαϊκό πρόγραμμα  MELTEMI συνεχίζει τις σημαντικές δράσεις του, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας της Χίου σχετικά με τα θαλάσσια απορρίμματα, με δυο εκδηλώσεις το πρωί της Τρίτης στο Επιμελητήριο και στην «Πυξίδα» αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ΜΕΛΤΕΜΙ βασίζεται στην δημιουργία διακρατικών δικτύων μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας, Αλβανίας και Κύπρου με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ικανότητας των εμπλεκόμενων τοπικών αρχών και των παράκτιων κοινωνιών όλων των ηλικιών, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών στο θαλάσσιο περιβάλλον.