Χίος, Τετάρτη 3 Ιουνίου

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Θολοποτάμι και στον Καταρράκτη

Τετ, 14/12/2016 - 18:10

Ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Θολοποτάμι και στον Καταρράκτη, όπου συναντήθηκε με πολίτες και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Νότιας Χίου, Ανδρέας Βεργίτσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μπελέγρης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ, Αποστόλης Τζιώτης.

Στο Θολοποτάμι, συζητήθηκαν τα προβλήματα ύδρευσης και στάθμευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ οι κάτοικοι αναφέρθηκαν με πολύ καλά λόγια στις εργασίες αγροτικής οδοποιίας που πραγματοποιούνται.

Στον Καταρράκτη συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί στην περιοχή η θάλασσα τον χειμώνα, καθώς και το θέμα της αντικατάστασης των βλαβών στο σύστημα ηλεκτροφωτισμού, με τον Δήμαρχο να αναφέρεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη και την ακριβή καταγραφή των βλαβών που πραγματοποιεί, καθώς και στο σχέδιο αντικατάστασης των λαμπτήρων με φωτιστικά LED που θα οδηγήσει στην οριστική λύση του προβλήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 03/06/2020 - 15:47

Δικαίως οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ, μέσω του Προέδρου της Παγχιακής Ένωσής τους, Στέλιου Κουμπιά ζητούν τη στήριξη του Οίκου Ναύτου ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές για την εξυπηρέτηση των ναυτικών -εν' ενεργεία και συνταξιούχων και των οικογενειών τους-  από γιατρό, που συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της εβδομάδας θα συνταγογραφεί στο κτήριο του Ο.Ν.

"Αύριο κανονικά 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι θα είχαμε γιατρό στον Οίκο Ναύτη, μετά την άρση των μέτρων λόγω κορωνοϊού, αλλά κάναμε αυτοψία στο χώρο και το δωμάτιο δεν είναι κατάλληλο, ενώ δεν υπάρχει και ο υπολογιστής που θα χρειαστεί ο γιατρός για τις συνταγές. Ο προηγούμενος δούλευε με δικό του φορητό υπολογιστή. Επομένως μέχρι νεωτέρας γιατρό δεν θα έχουμε στον Ο.Ν.", ανέφερε το πρωί στο Ράδιο "Αλήθεια" ο Στ. Κουμπιάς.

Το λυπηρό είναι ότι αυτό συμβαίνει σ' ένα κτήριο στο οποίο πρόσφατα επισκευάστηκαν, με δαπάνες του Οίκου Ναύτου,  δύο όροφοι - και καλώς- για την κάλυψη των  αναγκών στέγασης της ΑΕΝ Μηχανικών .

Αλήθεια, τόσο μεγάλη είναι η δαπάνη για τον οργανισμό ώστε να εξωραϊσει και να εξοπλίσει με την απαραίτητη υποδομή το χώρο του ιατρείου για να λειτουργήσει;

Πάντως για την επισκευή, κατά τον κο Κουμπιά, αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον οι συνταξιούχοι δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν μπογιά και πινέλα για να βάψουν το συγκεκριμένο χώρο!