Έξι κιλά χασίς βρήκε η Αστυνομία Χίου σε δασική έκταση!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
Πέμ, 19/03/2015 - 14:26

Είναι η πιο μεγάλη, σε ποσότητα χασίς, επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου. Αναφερόμαστε στην επιτυχία του, μετά από έρευνα, να εντοπίσει μέσα σε δασική έκταση έξι πλαστικές σακούλες, που περιείχαν 1 κιλό χασίσι έκαστη, για την ακρίβεια 6.130 γραμμάρια. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν εδώ και μία εβδομάδα, ενώ δεν συνελήφθη κανένας δράστης, που προφανώς πρέπει να αντιλήφθηκε την παρακολούθηση ή κάτι να υποπτεύθηκε, οπότε προτίμησε να αφήσει το χασίσι στην τύχη του, που προς το παρόν από την Πέμπτη βρίσκεται κατασχεμένο, στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Βορείου Αιγαίου, στo πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας καταπολέμησης της διάδοσης και χρήσης των ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, εντόπισαν στις 12 Μαρτίου το μεσημέρι, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, κρυμμένες σε δύσβατη ορεινή περιοχή στη Χίο.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες στην παραπάνω περιοχή, δύο μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 6.129 γραμμαρίων, διανεμημένη σε έξι  σχεδόν ισοβαρής νάιλον συσκευασίες.

Στη συνέχεια ο χώρος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση μέχρι και σήμερα (το πρωί, ενώ για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Σχετικά Άρθρα