Χίος, Τρίτη 7 Ιουλίου

Ευχαριστεί τα EVEREST Χίου

Τετ, 13/05/2020 - 06:18

Από τον Δημήτριο Σμέτη προπτυχιακού Φοιτητή του τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστήμιο Αιγαίου, πήραμε και δημοσιεύομε την παρακάτω επιστολή. 

Τις δύσκολες και πρωτόγνωρες μέρες που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες η εταιρεία “Everest” Χίου στέκεται στο πλευρό των φοιτητών, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την προστασία τους και την πρόσβασή τους σε προϊόντα ατομικής υγιεινής.

Με την προσφορά της αποδεικνύει ότι αν στη λέξη «ανταγωνίζομαι» αντικαταστήσουμε το «ανταγωνι-» με το «μοιρα-» τότε προκύπτει η λέξη «μοιράζομαι».

Όσο απαραίτητος και αν είναι ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η κοινωνική αλληλεγγύη που οι επιχειρήσεις δύνανται να επιδεικνύουν όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Πρόκειται για μία κοινωνική δράση της εταιρείας με σκοπό να συνεισφέρει στην υλοποίηση του μηνύματος της εποχής «μένουμε ασφαλείς».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην “Everest” Χίου για την προσφορά της που μας διδάσκει ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε κομμάτι της ημέρας του διπλανού μας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας μας. 

 
Δευ, 06/07/2020 - 18:02

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Χίου, Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου γνωρίζει ότι από τις 7/7/2020   ημέρα Τρίτη και μέχρι 8/7/2020 ημέρα Τετάρτη  θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός στη Δημοτική Κοινότητα Βροντάδου, για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς, στα πλαίσια του προγράμματος της Δακοκτονίας 2020.

Παρακαλούνται οι παραγωγοί να έχουν τα αγροκτήματά τους ανοιχτά και αν είναι δυνατόν να παρευρίσκονται σε αυτά προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράπονα.

Επίσης να απομακρύνουν τα ζώα και τα μελίσσιά τους από τις περιοχές ψεκασμού.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα ψεκασμού θα είναι το εξής:

 Τρίτη 7/7/2020 στις περιοχές Μερσινίδι, Ράχτης, Δασκαλόπετρα, Αγ. Μάρκος, Ερυθιανή

 

Τετάρτη 8/7/2020 στις περιοχές Ερυθιανή, Αγ. Μακάριος, Πρ.Ηλίας, Αγ.Ισίδωρος, Κλειδού

 

Επίσης κάνουμε γνωστό ότι από τις 9/7/2020   ημέρα Πέμπτη και μέχρι 11/7/2020 ημέρα Σαββάτο  θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός στη Δημοτική Κοινότητα Χίου, για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς, στα πλαίσια του προγράμματος της Δακοκτονίας 2020.

Παρακαλούνται οι παραγωγοί να έχουν τα αγροκτήματά τους ανοιχτά και να παρευρίσκονται σε αυτά προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράπονα.

Επίσης να απομακρύνουν τα ζώα τους από τις περιοχές ψεκασμού.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα ψεκασμού θα είναι το εξής:

 Πέμπτη 9/7/2020 στις περιοχές Αγ. Ειρήνη, Καρδαμάδα, Κάμπος, Γκιάζου, Φραγκοβούνι.

 

Παρασκευή 10/7/2020 στις περιοχές Βαρβάσι, Ευρετή, Σπηλάδια, Αεροδρόμιο, Καστρομηνά, Γιαλούρικα, Παν. Βοήθεια.

 

Σαββάτο 11/7/2020 στις περιοχές Γρου, Λολόδεντρα, Λατόμι, Αγ. Λουκάς, Λιβάδια, Λέτσαινα, Κοφινάς.