Χίος, Τρίτη 18 Ιουνίου

Γέμισε με ναυτικούς και σπουδαστές το Ίδρυμα "Μ. Τσάκος"

Για το τελευταίο σεμινάριο του φετινού εκπαιδευτικού κύκλου
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 24/11/2017 - 15:07

Γέμισε ασφυκτικά το πρωί το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» από ναυτικούς αλλά και σπουδαστές των AEN, που έλαβαν μέρος στο επιμορφωτικό σεμινάριο, με βασικό αντικείμενο τις επιθεωρήσεις των πλοίων.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο «κλείνει» τον εκπαιδευτικό κύκλο για την φετινή χρονιά, με τον Όμιλο εταιρειών «Τσάκος» να ανανεώνει το ραντεβού του με την ναυτική κοινότητα για την ερχόμενη χρονιά.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το επίμαχο θέμα των επιθεωρήσεων στα πλοία από τους ναυλωτές, οι σύγχρονες μέθοδοι που συντελούν σε μια επιτυχημένη επιθεώρηση, καθώς και οι διαφορετικές απαιτήσεις και τρόποι προσέγγισης  μιας επιθεώρησης μεταξύ εταιρειών του ίδιου χώρου. Επιπροσθέτως αναπτύχθηκε το θέμα της αξιολόγησης κινδύνου και πως αυτό επηρεάζει την καθημερινότητα ενός πλοίου και του προσωπικού του, καθώς επίσης  και τον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης ναυτιλιακής εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 17/06/2019 - 15:12

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση, της θέλησης τους για ζωή, σήμερα γιορτή του Αγίου Πνεύματος μέλη του Σωματείου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου προσέγγισαν το ομώνυμο Εκκλησάκι στην κορφή του Πελιναίου!

Στη φωτογραφία εκ των προτεργατών της κίνησης γνωριμίας με το μοναδικο και απίθανης ομορφιάς σημείο, ο Καρδαμυλίτης καπετάνιος  Αλέκος Καραμούζος.