Χίος, Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Γίνε εθελοντής για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Χίου

Δευ, 14/10/2019 - 16:01

 O Σύλλογος Γονέων των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χίου πραγματοποιεί κάθε χρόνο και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, πρόγραμμα απογευματινής δημιουργικής απασχόλησης για τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χίου, με την εθελοντική συμμετοχή διαφόρων συμπολιτών μας. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται δύο φορές τη βδομάδα από δύο ώρες.

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις εθελοντής, επικοινώνησε με το τηλέφωνο  6989823503, γιατί - όπως αναφέρει η ανακοίνωση - κάλεσμα του συλλόγου -  η προσφορά σου είναι πολύτιμη.

 


 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 15/11/2019 - 20:12

Το Σάββατο μετά τα δελτία ειδήσεων και την Κυριακή στις 5.00 μ.μ. η εκπομπή "Ομορφη και παράξενη πατρίδα" στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV θα μεταδώσει σε επανάληψη σχετικό αφιέρωμα στην Κυδιάντα.

Η Κυδιάντα είναι ένα μικρό χωριό μεταξύ της Λαγκάδας και της Συκιάδας, εγκαταλελειμμένο από το 1949. Ήταν η βάση της Εθνικής Αντίστασης στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής του νησιού στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Η μεγαλύτερη εκκλησία του χωριού είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη.

Ο αιωνόβιος δρύς, που υπάρχει στην περιοχή ίσως είναι συμβολικά η ένδειξη ότι η ζωή κάνει μια προσωρινή παύση, για να συνεχιστεί μετά και για την Κυδιάντα.