Χίος, Τρίτη 23 Απριλίου

Η πίτα του ΚΗΦΗ

Παρ, 04/01/2019 - 16:23

Με τους δημότες της τρίτης ηλικίας βρέθηκε ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς στην βασιλόπιτα του ΚΗΦΗ στο Βαρβάσι, όπου μεταξύ άλλων είπε στον σχετικό χαιρετισμό του.

"Κάποιοι θεωρούν το πέρασμα ενός ανθρώπου στην τρίτη ηλικία σαν μια περίοδο απόσυρσης από τη συμμετοχή στην κοινωνία. Δε συμμερίζομαι καθόλου αυτή την άποψη. 
Κάθε συμπολίτης μας που έχει συνταξιοδοτηθεί, συνεχίζει να είναι δημιουργικός και παραμένει ικανός να μαθαίνει.
«Άδραξε τη μέρα», είναι το ρητό που ακολουθούν οι εργαζόμενοι εδώ στο ΚΗΦΗ του Δήμου Χίου, μαζί με τους συμπολίτες μας που εργάστηκαν σκληρά για να μπορούμε εμείς σήμερα στη Χίο να έχουμε προοπτικές για μια καλύτερη ζωή. 
Εύχομαι ένα ευτυχισμένο νέο έτος".

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 23/04/2019 - 16:17

Ο Δήμος Χίου ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας για την διαδικασία της οικιακής κομποστοποίησης την Τετάρτη 8 Μαϊου από τις 5:30 μ.μ.  έως τις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι χθες πρώτη ημέρα διανομής των κάδων κομποστοποίησης προσήλθαν στο ΣΜΑ 70 δημότες, με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Μπελέγρη να αναφέρει ότι όσοι επιθυμούν να πάρουν κάδο και δεν έχουν κάνει αίτηση μπορούν ακόμη και τώρα να την υποβάλλουν στην ιστοσελίδα του δήμου Χίου, μιας και υπάρχουν επιπλέον 400 κάδοι.