Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

Ικανοποιημένοι από την οργάνωση του εορτασμού της Αγίας Μαρκέλλας

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 23/07/2018 - 15:07
Γιώργης Ζώας

Συμβαίνει κάθε χρόνο και ομολογουμένως κάθε νέα χρονιά είναι καλύτερα τα πράγματα. Αναφερόμαστε στην οργάνωση του εορτασμού της Αγίας Μαρκέλλας, όπου το μεν θρησκευτικό κομμάτι το φροντίζει η Μητρόπολη αλλά την μετακίνηση μιας ολόκληρης... Πόλης ο Δήμος.

Σκεφτείτε, μας είπε ο Γιώργης Ζώας Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος για την Πολιτική προστασία, που ήταν επικεφαλής του όλου εγχειρήματος, ότι σε ελάχιστα τετραγωνικά χιλιόμετρα, συγκεντρώνονται οι εργασίες μιας μικρής στην ουσία Πόλης, που θέλει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της έστω για δύο 24ωρα.

Εγκαταστήσαμε, μας είπε, δίκτυο ασυρμάτων και εργαστήκαμε βασισμένοι κυρίως σε εθελοντές τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Συντονίστηκαν ζητήματα, όπως το κυκλοφοριακό, καθαριότητα, Πυρόσβεση, υγεία κ.λπ.

Ολοι ευχήθηκαν και του χρόνου διαπιστώνοντας πάντως ότι λόγω και της ταλαιπωρίας πολλοί προσκυνητές επιλέγουν πλέον να προσκυνήσουν τις επόμενες μέρες μετά τον κεντρικό γιορτασμό.

giorgos_zoas_gia_omali_metavasi_kai_aepistrofi_se_agia_markella

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 17/08/2018 - 06:48
Αγιος Ισίδωρος Πετροκοκκίνου

Πέρασε κιολας ενας χρόνος ο Κάμπος, χωρίς τη Μαρία του.

Το Σαββατο 18 Αυγούστου , στον Αγιο Ισίδωρο Πετροκόκκινου θα μαζευτούμε όλοι οι φίλοι της , να της στείλουμε την αγάπη μας, εκεί ψηλά στο καινούριο περιβόλι της που διάλεξε για να μένει ,ένα χρόνο τώρα.

Θα χαρει πολύ να μας μαζέψει κοντά της, όπως πάντα χαιρόταν να μαζευει τους Χιώτες στο σπίτι της στην Αθήνα ή στον Κάμπο.

Και μεις θα νοιωσουμε την παρουσία της ανάμεσα στις δροσιές που τόσο αγαπούσε.

Ας ειναι αιωνία η μνημη της.

ΞΕΝΗ  ΦΥΛΛΑ_ΓΙΟΥΡΓΗ