Χίος, Πέμπτη 6 Αυγούστου

Λύση στα προβλήματα της παραλίας του Αγίου Αιμιλιανού

Τετ, 08/07/2020 - 17:51

Δεν γνωρίζω αν η επιστολή διαμαρτυρίας μου και οι φωτογραφίες που έστειλα στην έγκριτη εφημερίδα σας την περασμένη Κυριακή 5/7/20, ή η επίσκεψη και διαμαρτυρία μου στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου Χίου την περασμένη Πέμπτη 2/7/20, για την εικόνα εγκατάλειψης και υποβάθμισης στην εν λόγω παραλία, έπαιξαν ρόλο.

Αλλά χθες είδαμε, με ευχάριστη έκπληξη ομολογώ, μια διορθωτική παρέμβαση: δηλαδή απεκαταστάθη η διαρροή νερού του ντους και οι καμπίνες είχαν εσωτερικά βαφεί με άσπρο χρώμα και είχαν τοποθετηθεί άγκιστρα για τα ρούχα (μόνο που είχαν βαφεί και τα πέριξ λιλάδια!! ομοίως και τα σπασμένα ξύλα έχουν παραμείνει και εμποδίζουν τους λουόμενους να καθίσουν στην πολύτιμη σκιά του ετοιμόρροπου αλμιρικιού!!).

Η αρχή έγινε και ελπίζουμε να συνεχιστεί η αναβάθμιση και αυτής της παραλίας, που αδικείται συγκριτικά με τις γειτνιάζουσες του Αγ. Γιάννη και Αγ. Φωτιάς.

Τα καλά να λέγονται και να αναγνωρίζονται, όπως και η εποικοδομητική κριτική.

Με εκτίμηση

Παντελής Πρώιος, Ψυχολόγος

6976643588 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 05/08/2020 - 17:41

Τον Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί (5/8) ο διακεκριμένος αστροφυσικός χιακής καταγωγής Σταμάτης Κριμιζής.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε μία σειρά θεμάτων για την επιστήμη, τον τόπο και την χώρα μας και επισφραγίστηκε η καλή σχέση και η φιλία που χρόνια τους συνδέει.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Κριμιζή για το σπουδαίο και πολυεπίπεδο επιστημονικό του έργο που καταξιώνει τόσο τη χώρα αλλά και το νησί μας διεθνώς.

Ο κ. Κριμιζής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όντας γνωστός λάτρης της Χίου δήλωσε τη στήριξη του σε κάθε προσπάθεια υπέρ του τόπου μας.