Μαθήματα εθελοντικής προσφοράς στο ΤΕΕΝΣ

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 06/05/2022 - 14:26

Μαθήματα εθελοντισμού και προσφοράς από το Ναυτικό Λύκειο Τσάκος (ΤΕΕΝΣ), το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», το Δήμο Χίου και το «όλοι μαζί μπορούμε», που συνδιοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του σχολείου.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη καθώς συμμετείχαν εργαζόμενοι και ναυτικοί του Ομίλου, ενώ οι μαθητές ενημερωθήκαν για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας από στελέχη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χίου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Μιχάλη Μπελέγρη, ο Όμιλος δίνει συνεχώς μαθήματα εθελοντισμού στους μαθητές με δράσεις όπως η δεντροφύτευση και η αιμοδοσία.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι δηλώσεις του δ/ντη του ΤΕΕΝΣ Γιάννη Κόκκα που υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η σημερινή δράση αποτελεί το καλύτερο μάθημα για τα παιδιά.

Για μια επιτυχημένη αιμοδοσία έκανε λόγο η ιατρός Δέσποινα Ανταράκη, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι μαθητές του ΤΕΕΝΣ αύριο να είναι εθελοντές αιμοδότες, ενώ η προϊστάμενη νοσηλεύτρια του τμήματος Αιμοδοσίας του «Σκυλίτσειου» Άννα Σωτηρίου αναφέρθηκε στις επόμενες δράσεις του τμήματος με κυριότερη την γιορτή αιμοδοσίας την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη τον Ιούνιο.

mathimata_ethelontikis_prosforas

Σχετικά Άρθρα