Μετά από 2,5 χρόνια ανοίγει για τα οχήματα η Ευστρατίου Αργέντη

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 18/11/2021 - 11:04

Μετά από 2,5 χρόνια που είναι κλειστή για την είσοδο οχημάτων από την οδό Βενιζέλου, θα ανοίξει μέσα στο Νοέμβριο η οδός Ευστρατίου Αργέντη.

Το παραπάνω ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης, λέγοντας ότι η στοά θα παραμείνει αλλά η στήριξή της θα γίνει κατά τέτοιο τρόπο που δεν θα επηρεάζει τη διέλευση των οχημάτων.

Συγκεκριμένα θα ενισχυθεί κι άλλο το τούνελ ενώ αριστερά και δεξιά θα τοποθετηθούν γυψοσανίδες 3 εκατοστών και θα υπάρξει μέριμνα για επαρκή φωτισμό και σήμανση. Το καθαρό τμήμα του δρόμου για τη διέλευση των οχημάτων θα είναι 2,80 μέτρα.

"Πρέπει να δώσουμε διέξοδο με δεδομένα και τα έργα που εκτελούνται στην Ψυχάρη για το αντιπλημμυρικό", ανέφερε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο κύριος Ξενάκης ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν η λύση που προκρίνεται στην Ευστρατίου Αργέντη θα είναι μόνιμη, τόνισε ότι θα δουν πως θα λειτουργήσει και ανάλογα θα πράξουν.

Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο του 2019, μετά την πτώση τμήματος κτιρίου που υπάρχει στην περιοχή, κρίθηκε αναγκαία η τοποθέτηση της στοάς, λόγω επικινδυνότητας.

Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή διαμαρτύρονταν έντονα όλο αυτό το διάστημα για αδυναμία πρόσβασης πελατών στα καταστήματά τους (έχουν προσφύγει και στη δικαιοσύνη), ενώ αυθαίρετα αρκετοί διερχόμενοι έχουν μετατρέψει παράπλευρους μονόδρομους (όπως η Ράλλη) σε διπλής κατεύθυνσης, με ό,τι κινδύνους ελλοχεύει αυτό.

 

meta_apo_25_hronia_anoigei_gia_ohimata_i_eystratioy_argenti

Σχετικά Άρθρα