Χίος, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Μικροπροβλήματα στους δρόμους έφερε η έντονη βροχόπτωση

Σάβ, 15/02/2020 - 09:58

Μικροπροβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο έφερε η έντονη βροχόπτωση που έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι δρόμοι σε αρκετά σημεία έγιναν ποτάμια, με το μεγαλύτερο  πρόβλημα να εντοπίζεται στην περιοχή του Αεροδρόμιου στο ύψος της Φαρμακαποθήκης.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της ΠΕ Χίου, ήδη συνεργείο εργάζεται την περιοχή προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Πολιτική Προστασία της ΠΕ Χίου, δεν έχουν αναφορές για άλλα συμβάντα  ενώ από την πλευρά τους αρκετοί πολίτες αναφέρουν ότι  οι  μικροί, κυρίως, δρόμοι έχουν γίνει από τα νερά αδιάβατοι.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 24/02/2020 - 06:45

Ο χάρος βγήκε παγανιά τις τελευταίες μέρες στα Θυμιανά και άρχισε να παίρνει συγχωριανούς… Έτσι χτες το πρωί ήρθε η σειρά του Παντελή Σωτηρίου στα 91 χρόνια του που αντιμετώπιζε αρκετά κινητικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό…

   Ενας Παντελής που πρόσφερε πολλά στο χωριό  από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκε και υπηρέτησε σε πολλά τέτοια μετερίζια…

   Διετέλεσε εκλεγμένος Πρόεδρος της πάλαι ποτέ Κοινότητας Θυμιανών για δύο τετραετίες (1986-1990 και 1990-1994) και μάλιστα επιτελώντας ουσιαστικό και σημαντικό έργο. Με πολύ μεγάλη αγάπη και με συνεχή εγρήγορση και πολλά τρεξίματα αλλά και με εντιμότητα.

   Επί πολλά χρόνια διατηρούσε παντοπωλείο στο Καρούλι, ήταν ο φύλακας άγγελος του μοναστηριού των Αγίων Αναργύρων και του ξωκλησιού του Προφήτη Ηλία αλλά και του ομώνυμου δασικού πυρήνα,  ενώ υπηρέτησε και ως επίτροπος επί πολλά χρόνια την εκκλησία του Αγίου Ευστρατίου.

   Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα είχε ως  πρώτιστο καθήκον την προσφορά στο χωριό, στο οποίο επιτέλεσε έργο, και στους συγχωριανούς του και γι αυτό και η μνήμη του θα γραφτεί στην ιστορία.

   Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον Άγιο Ευστράτιο.  

Δ. Φρεζούλης