"Μην το κουνάτε από την Οινούσσα" λέει ο Δήμαρχος

Τρί, 27/07/2021 - 20:21

Μείνετε στην Αιγνούσσα για να μείνετε ασφαλείς σημειώνει και πολύ σωστά στην παρακάτω ανάρτηση του ο Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ:

"Μένουμε στην Αιγνούσα, μένουμε ασφαλείς!

Αγαπητοί συμπατριώτες και επισκέπτες του νησιού μας.

Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται εκρηκτική καθημερινή αύξηση κρουσμάτων covid-19 στη γειτονική Χίο.

Ως εκ τούτου είμαι υποχρεωμένος να απευθύνω έκκληση να επιδείξουμε πολύ αυξημένη προσοχή αναφορικά με την τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας μας.

Ισχυρή σύσταση: Να περιορίσουμε όλοι τις μετακινήσεις στη Χίο για οποιοδήποτε λόγο (αν μπορούμε ας το αποφύγουμε). Όταν πηγαίνουμε στη Χίο: να χρησιμοποιούμε προστατευτική μάσκα, να τηρούμε τις αποστάσεις και ν' αποφεύγουμε τους συγχρωτισμούς και την πολυκοσμία.

Ειδικότερα στις αγορές μας να επιλέξουμε τα τοπικά καταστήματα ή κατ' ανάγκη να χρησιμοποιούμε εναλλακτικές μορφές (τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία κι αποστολή με το καραβάκι).

Τέλος, απευθύνω ισχυρή σύσταση κι έκκληση σε όσους προγραμματίζετε να έρθετε στο νησί μας - για ημερήσια ή ολιγοήμερη παραμονή- να σπεύσετε να εμβολιαστείτε, να υποβάλλεστε τακτικά σε rapid test και οπωσδήποτε αν έχετε οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας πριν το ταξίδι σας.

Με προσοχή, υπομονή κι ευθύνη, με την συνεργασία όλων θα κρατήσουμε το νησί μας covid safe μέχρι το τέλος της πανδημίας.

Μένουμε στην Αιγνούσα, μένουμε ασφαλείς!"

 

Σχετικά Άρθρα