Ο Ιατρικός Σύλλογος για την απώλεια της Βάσως Παπαϊωάννου

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ
Παρ, 08/10/2021 - 06:53
Σημαντικές απώλειες ανθρώπων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, συνήλθε εκτάκτως στις 06 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Μανάρα Ιωάννη.

Κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος με βαθιά συγκίνηση ανήγγειλε στα μέλη την αδόκητη απώλεια της Βάσως Παπαϊωάννου, ξεχωριστού μέλους του συλλόγου μας και αξιαγάπητης από την κοινωνία του τόπου μας.

«Τέτοιες στιγμές που το συναίσθημα ξεχειλίζει, είναι επώδυνο να αποτυπώσεις την οδύνη σου με λέξεις.

Είναι όμως χρέος όλων μας, να αναφερθούμε στην αγαπημένη μας συνάδελφο Βάσω, φωτεινό παράδειγμα για την οικογένειά της και για όλους μας.

Την Βάσω που πορεύτηκε στη ζωή και στο λειτούργημά μας με υψηλές αρχές, διακρίθηκε για το ήθος και την άψογη συμπεριφορά της, κέρδισε με την αξία της και το καθημερινό της αγώνα την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της. Έντιμη και εργατική, με αστείρευτη διάθεση προσφοράς, υπήρξε καταξιωμένη γιατρός, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος.

Σύντροφος αφοσιωμένη του αλησμόνητου Γιώργου, ανέστησε και ανέθρεψε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο τρία άξια παιδιά, τον Γιάννη, την Έφη και τον Ηρακλή και τους απέδωσε στην κοινωνία άξιους συνεχιστές της πορείας και του έργου τους.

Κι είναι βαθιά η συγκίνηση όλων μας, να διαπιστώνουμε σε μια τέτοια στιγμή οδύνης το μεγαλείο αυτών των δυο ανθρώπων που μοίρασαν την ζωή τους στα πάντα, κι είναι από σήμερα μαζί για πάντα.

Καλό ταξίδι και σε 'σένα Βάσω».

Μετά την ανωτέρω εισήγηση του Προέδρου, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

• Σύσσωμο να παρακολουθήσει την εκφορά της εκλιπούσης
• Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς της
• Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά της

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου.

 

Σχετικά Άρθρα