Οι οικοδόμοι για τη Γάζα

Ανακοίνωση του Σωματείου τους
Παρ, 08/08/2014 - 20:59

Το Σωματείο Οικοδόμων Χίου καταδικάζει απερίφραστα τις συνεχείς εγκληματικές ενέργειες του Ισραηλινού στρατού κατά του Παλαιστινιακού Λαού στη Λωρίδα της Γάζας.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες ενός κύματος βίας που θερίζει αλόγιστα παγκοσμίως. Λαοί που βρίσκονται στη γύρω περιοχή μας, όπως η Ουκρανία, η Συρία, η Παλαιστίνη, η Λιβύη, είναι θύματα αιματηρών συγκρούσεων και σφαγιασμών. Άνθρωποι σφάζονται, οικογένειες ξεκληρίζονται. Και όλες αυτές οι ανθρωποθυσίες γίνονται στο βωμό των παγκοσμίων οικονομικών συμφερόντων που μας κυβερνούν.

Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών αυξάνεται καθημερινά. Σχολεία και νοσοκομεία δέχονται ανελέητους βομβαρδισμούς με αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων αμάχων και μικρών παιδιών.

Η Διεθνής κοινότητα επιβάλλεται να παρέμβει άμεσα. Δεν μπορεί να εθελοτυφλεί όταν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο και όταν οι επιθέσεις έχουν ως θύμα έναν λαό που αγωνίζεται για την ελευθερία και την εθνική του ανεξαρτησία. 

Είμαστε αλληλέγγυοι στο Λαό της Παλαιστίνης που δίνει μάχη για τη ζωή του στην στρατιωτική επιχείρηση που συνεχίζεται εδώ και μέρες και κάνουμε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα και ιδιαίτερα τα Ηνωμένα Έθνη για να γίνουν επείγοντα βήματα προκειμένου να τερματιστεί η ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση κατά της Γάζας.

Ζητάμε άμεσα λύση στο Παλαιστινιακό με απόσυρση των ισραηλινών στρατευμάτων από την περιοχή.

Να σταματήσει τώρα τα έγκλημα στη λωρίδα της Γάζας.

Να σταματήσουν τώρα οι κάθε είδους πολεμικές ενέργειες που γίνονται στους Λαούς της Γης.

 

Χίος, 8 Αυγούστου 2014

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ