Τετ, 08/02/2023 - 14:32
Το «Χιώτικο Πρωινό» θα παρουσιαστεί στους επισκέπτες της έκθεσης Horeca το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα με την Αντιγόνη Μαϊστράλη και τον Γιώργο Πάσσα να αναφέρονται στις προσπάθειες που έχουν γίνει αλλά και στις προοπτικές του εγχειρήματος.
Στο «Χιώτικο Πρωινό» συμμετέχουν 32 ντόπιοι παραγωγοί ενώ τις συνταγές θα παρουσιάσει ο σεφ Στράτος Ιωσιφέλης.
Την όλη εκδήλωση στηρίξει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, που τιμά με αυτό τον τρόπο την χιώτικη γαστρονομία εντάσσοντας το σε 843 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.
Όπως τόνισε η κ. Μαϊστράλη στόχος τη πρωτοβουλίας αυτής μέσω και του «Τaste like Chioς» είναι η δικτύωση των παραγώγων με τα καταλύματα έτσι ώστε να προσφέρονται τοπικά προϊόντα στους επισκέπτες.