ΠΕΣ ΝΑΤ: O γιατρός στον Οίκο Ναύτη δεν είναι κτήση μας

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 21/06/2023 - 15:22

Θέλοντας να βάλει φρένο σε άκομψες συμπεριφορές ασφαλισμένων απέναντι στο γιατρό που καλύπτει ανάγκες συνταγογράφησης στο κτίριο του Οίκου Ναύτου η ΠΕΣ ΝΑΤ Χίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα παρακάτω:

"Ενημερώνουμε την Ναυτική Οικογένεια της Χίου ότι ο γιατρός που μας εξυπηρετεί στον Οίκο Ναύτη δεν είναι κτήση μας, και παρακαλούμε για κόσμια και ευπρεπή συμπεριφορά όπως μας αρμόζει.

Δεν είναι λόγος και αφορμή για γκρίνιες και ανακατωσούρα για πέντε ή δέκα λεπτά καθυστέρησης στο ραντεβού μας. Σαν Ναυτικοί έχουμε γνωρίσει πολύ καλά τι θα πει κλεισούρα και αναμονή, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο των αντιδράσεων μερικών συναδέλφων ή συζύγων τους.

Επίσης παρακαλούμε τους ασφαλισμένους στον Οίκο Ναύτη όταν κλείνουν ραντεβού να είναι μόνο για την προσωπική τους εξυπηρέτηση και ΟΧΙ για όλο το συγγενολόι!!, εάν κάποιος συνάδελφος θέλει να εξυπηρέτηση κάποιους άλλους συναδέλφους ή συγγενείς θα πρέπει να κλείνει ραντεβού και για εκείνους έτσι ώστε να προσμετρώνται στο χρόνο των ραντεβού.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε στον Οίκο Ναύτη έναν εξαίρετο ΑΝΘΡΩΠΟ εκτός από γιατρό, και εκ μέρους αυτών που δημιούργησαν πρόβλημα ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ.

Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και η Ναυτική κουλτούρα μας έτσι ώστε να μην ξαναδημιουργηθεί θέμα με τον γιατρό μας."

o_giatros_ston_oiko_nayti_den_einai_ktisi_mas

Σχετικά Άρθρα