Χίος, Πέμπτη 18 Απριλίου

Πετροπόλεμος...

Δευ, 15/04/2019 - 20:52

Οπως ενημερώνει η Αστ. Διεύθυνση συνελήφθη, χθες (14-04-2019) στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 28 ετών, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της απειλής και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες χθες στην παραπάνω περιοχή, ο 28χρονος απείλησε 19χρονο αλλοδαπό και στη συνέχεια του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με πέτρα. Ακολούθως, προσπάθησε να επιτεθεί, με ίδιο αντικείμενο, σε 21χρονο αλλοδαπό.

Επίσης, όπως καταγγέλθηκε από τον συλληφθέντα, ο 21χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, δρώντας από κοινού με έναν ακόμη αλλοδαπό, του επιτέθηκαν και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, με τη χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού, αντίστοιχα.

Σε βάρος των δύο τελευταίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Διαβεβαίωση Στ.Κάρμαντζη ότι θα ληφθούν μέτρα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου πρόκλησης τροχαίων
Πέμ, 18/04/2019 - 14:53

Στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας έχουν καταλήξει τα έγγραφα του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Λαγκάδας, Στέφανου Τσίγκου, για την επικινδυνότητα της εξόδου στον περιφερειακό δρόμο της Λαγκάδας από το χωριό προς τον οικισμό του Αγρελωπού και το αντίστροφο.

"Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για να δούμε τι μπορεί να γίνει και θα ακολουθήσουμε όσα μας υποδείξει η τεχνική υπηρεσία, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας", ανέφερε στην "Α" ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης.