Χίος, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

Πήγαν για βόλτα στην Οινούσσα και ανετράπη το σκάφος τους. Βρέθηκαν 2 αγνοούνται άλλοι 2, πατέρας και γιός

Σάβ, 18/08/2018 - 06:51
αρχείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 2.00 τα ξημερώματα έρευνα με όλα τα μέσα επίγεια, θαλάσσια και εναέρια για την ανεύρεση δύο ατόμων που αγνοούνται από ανατροπή του σκάφους τους νοτίως των Οινουσσών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 4 άτομα πήραν μετά τα μεσάνυχτα ιδιωτικό σκάφος αναψυχής 68 χρονου συμπολίτη μας με κυβερνήτη τον ίδιο και αναχώρησαν για τις Οινούσσες.

Για άγνωστους λόγους το σκάφος τους ανετράπη, ενώ από την ώρα που αυτό έγινε γνωστό άρχισε έρευνα διάσωσης με συντονιστή το Λιμεναρχείο Χίου. Σ’ αυτήν που συμμετέχουν σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμεναρχείου, ιδιωτών και της Ομάδας Δάσωσης, έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί πρώτη η 19χρονη κόρη του ιδιοκτήτη και μετά από δύο ώρες άλλος νεαρός 25 χρόνων. Αγνοούνται ο 68χρονος ιδιοκτήτης του σκάφους και ο 23χρονος γιός του.

Σχετικά Άρθρα

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Χίου
Δευ, 19/11/2018 - 10:57

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, συνήλθε εκτάκτως στις 16.11.2018 και ώρα 20:30 μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. ΚΑΡΤΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Κατά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος με βαθιά συγκίνηση ανήγγειλε στα μέλη την αδόκητη απώλεια του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ που ήταν μέλος του Συλλόγου μας από τις 06.12.2007. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο θλιβερό γεγονός τονίζοντας μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

Είναι βέβαιο ότι είναι δύσκολες οι στιγμές και έντονη η συναισθηματική φόρτιση αλλά πρέπει να αναφερθούμε στον αγαπημένο μας συνάδελφο Αντώνη. Του το οφείλουμε όλοι εμείς που είχαμε την καλή τύχη να τον έχουμε συνάδελφο, που νιώσαμε την καλοσύνη του να ξεχειλίζει μέσα από την καρδιά του. Θέλουμε να κρατήσουμε πάντα ζωντανή την ηπιότητα και τη μειλιχιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος του, την αφοσίωση στο καθήκον, την αστείρευτη διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο καθώς και την άψογη συμπεριφορά που τον διέκριναν πάντα. Μπορεί ο αγαπημένος μας Αντώνης να έφυγε πρόωρα από κοντά μας, η ανάμνησή του και η καλοσύνη του θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Καλό ταξίδι, Αντώνη.

 

Μετά την ανωτέρω εισήγηση του Προέδρου, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Να καταθέσει στη μνήμη του χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό
  2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς του.
  3. Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά του.

 

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου