Πιστοποιούνται 9 ακόμη παιδικές χαρές

ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ 3 ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 19/02/2021 - 14:18

Τρεις νέες μελέτες ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ο Δήμος Χίου διεκδικώντας το ποσό των 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη,  η δημοτική αρχή είναι έτοιμη να εντάξει τις μελέτες για την ανάπλαση της παλαιάς λαχαναγοράς, την μελέτη για την κατασκευή  βρεφονηπιακού σταθμού και νηπιαγωγείου στην Αγ.Αικατερίνη και την μελέτη για την δημιουργία στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων με αναπηρία στην οδό Λιβανού.

«Μέσα από το  πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι 600.000 ευρώ για μελέτες. Οι μελέτες που εμείς καταθέτουμε είναι πάνω από 1 εκ ευρώ», ανέφερε ο κ Ξενάκης συμπληρώνοντας ότι ο δήμος θα καλύψει το υπόλοιπο ποσό.

Παράλληλα , σύμφωνα με τον κ. Ξενάκη, 9 ακόμη παιδικές χαρές θα λάβουν πιστοποίηση, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των παιδικών χαρών  που έχουν πιστοποιηθεί σε 46.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στην Συκιάδα, στην δομή της Κιβωτού στο Αίπος, στον Δημοτικό Κήπο, στη Μαρουλού Θυμιανών, στον Νεοχώρι , στις εργατικές κατοικίες Χαλκειούς και στο Βασιλειώνικο.

pistopoioyntai_9_akomi_paidikes_hares_toy_dimoy_hioy

Σχετικά Άρθρα