Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Π.Κουνιάδης:"Υπάρχει επιτροπή κυκλοφορίας;"

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 13/08/2019 - 15:24

Τα… παράδοξα, σε επίπεδο διαγραμμίσεων και σήμανσης, κεντρικών οδών της Χίου, επεσήμανε ο εκπαιδευτής οδήγησης Παντελής Κουνιάδης τονίζοντας ότι πρόκειται για «λάθη» που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα τόσο στην οδική ασφάλεια όσο και στην εκπαίδευση των νέων οδηγών.

«Αναρωτιέμαι αν υπάρχει και από ποιους αποτελείται η επιτροπή κυκλοφορίας που πρέπει να βλέπει και να διορθώνει όλα αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους μας», ανέφερε ο κ.Κουνιάδης συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για διορθωτικές παρεμβάσεις με ελάχιστο κόστος καθώς αφορούν κυρίως διαγραμμίσεις.

«Δεν έχω καταφέρει να βρω ούτε  ένα μέλος από αυτή την επιτροπή, δεν γνωρίζω ούτε ποιος είναι πρόεδρος ούτε πότε συνεδριάζει για να καταθέσω τις απόψεις και τις θέσεις μου», τόνισε ο εκπαιδευτής οδηγών.

Σημεία όπως η διπλή λωρίδα κατεύθυνσης στο φανάρι της Φάρκαινας, η λάθος, κατά τον κ Κουνιάδη σήμανση στο δρόμο Αεροδρόμιο –Φραγκοβούνι αλλά και άλλα σημεία τόσο στο νέο περιφερειακό δρόμο, όσο και στο κέντρο της Πόλης ,αποτελούν, σύμφωνα με τον εκπαιδευτή οδήγησης παγίδες άλλα και παγκόσμιες πρωτοτυπίες!!

«Ζητάω το πιο απλό» ανέφερε ο Παντελής Κουνιάδης να με ενημερώσει κάποιος αν υπάρχει επιτροπή κυκλοφορίας και πώς μπορώ να βρω ένα μέλος της να υποβάλω τις παρατηρήσεις μας», υπογράμμισε, συμπληρώνοντας ότι ένα θέμα να εξέταζε τον μήνα θα είχαν δοθεί λύσεις σε πολλά καθημερινά ζητήματα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 06/12/2019 - 16:56

Κάτω στην Πλατεία Ναυτοσύνης βρίσκεται το μνημείο με τα περισσότερα ονόματα μνήμης εν Ελλάδι.

Θυμίζει το… Δίστομο.

Η Αιγνούσσα πλήρωσε με βαρύ φόρο αίματος τη ναυτοσύνη της, τις άθλιες συνθήκες ναυσιπλοϊας του παρελθόντος, θυμάται και τιμά όσους χάθηκαν, αλλά ευχαριστεί και γι’ αυτούς που σώθηκαν, για να παραδώσουν… πηδάλιο στις επόμενες γενιές, με την διαχρονική ευχή της Οινούσσιας μάνας «Ο Άγιος Νικόλας στην πλώρη σου».

Αυτόν τον Άγιο, τον δικό της, τον… ναυτικό, τίμησε σήμερα η Αιγνούσσα στον ομώνυμο Ναό, αφιερωμένο στη μνήμη του Αγίου Νικολάου, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

Ακολούθησε περιφορά της εικόνας πέριξ του Ναού ενώ την πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος του νησιού Γιώργος Δανιήλ, από το ιστολόγιο του οποίου είναι και η φωτογραφία που δημοσιεύεται.