Προσφορά ειδών ανάγκης σε 173 οικογένειες

Γιά πρώτη φορά από το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" της Περιφέρειας Β.Αιγαίου
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 20/04/2022 - 11:28

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στα πλαίσια της δράσης του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», που υλοποιείται για πρώτη φορά από την Περιφερειακή αρχή του Κωνσταντίνου Μουτζούρη, ξεκίνησε χθες Μ. Τρίτη την διανομή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης σε 173 οικογένειες, καλύπτοντας  βασικές ανάγκες των δικαιούχων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν δικαιούνται του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας, Νίκος Νύκτας, που προΐσταται της προσπάθειας, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης επισημαίνοντας ότι "η προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενώ αναφέρθηκε και στην ευαισθησία του Περιφερειάρχη σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος".

Παρών στην διανομή και ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον προνοιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Τέλος στην διανομή συμμετείχε και η σύζυγος του Περιφερειάρχη κ. Δήμητρα Μουτζούρη, η οποία εξέφρασε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της στους συντελεστές της δράσης και στο προσωπικό της Περιφέρειας που ένωσαν τις δυνάμεις τους προσφέροντας  ελπίδα και κοινωνική αλληλεγγύη στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

 

dianomi_eidon_protis_anagkis_se_173_oikogeneies

Σχετικά Άρθρα