"Πρόσθετα μέτρα στα γυμναστήρια, παρόλο που τηρούνται τα προβλεπόμενα"

ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ "Α" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ "ΚΛΕΙΣΤΟ" ΛΙΒΑΔΙΩΝ
Ακούστε το ηχιτικό
Τετ, 08/06/2022 - 15:33
Ηχητικό απόσπασμα: 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, Γιάννη Μανάρα, μετά τις αναφορές γονέων στην "Αλήθεια" ότι οι εγκαταστάσεις στο "Κλειστό" Γυμναστήριο των Λιβαδίων ελλοχεύουν κινδύνους για την ασφάλεια των αθλούμενων, αποδίδοντας τραυματισμούς που συνέβησαν πρόσφατα στο γεγονός ότι η απόσταση μεταξύ της μπασκέτας και του τοίχου αλλά και της πόρτας που βρίσκεται εκεί, είναι μικρή.

Ο κος Μανάρας μιλώντας στο Ράδιο "Αλήθεια" ανέφερε ότι ο ίδιος ενημέρωσε το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για να εξεταστούν οι υφιστάμενες υποδομές και η δυνατότητα παρεμβάσεων σ' αυτές. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνο για το οποίο τον βεβαίωσαν είναι ότι τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες προδιαγραφές και μάλιστα η απόσταση μπασκέτας - τοίχου υπερβαίνει τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ωστόσο, είπε, ό,τι μέτρο απαιτείται για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στα παιδιά, τους γονείς, στους προπονητές και όχι μόνο στο κλειστό των Λιβαδίων αλλά σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, θα ληφθεί. Αυτό θα γίνει μετά την  εισήγηση που περιμένει να του καταθέσει η Τεχνική Υπηρεσία, βεβαιώνοντας ότι θα δράσουν άμεσα.

Σχετικά Άρθρα