Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

"Σοφότεροι, Ενωμένοι και Δυνατοί" το μήνυμα των Χιωτών προς την Κυβέρνηση

ΓΙΑ 3Η ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΣΜΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 27/02/2020 - 14:33

Με χειροκροτήματα αλλά και προβληματισμό για την συνέχεια, υποδέχτηκαν οι Χιώτες το άκουσμα της είδησης για αποχώρηση των ΜΑΤ από την Χίο.

Οι πολίτες γέμισαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα την πλατεία Νικόλαου Πλαστήρα δηλώνοντας αποφρασμένοι να μην επιτρέψουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό για την δημιουργία νέας δομής στην Χίο, ενώ για μια πρώτη νίκη αλλά χωρίς εφησυχασμό μίλησαν οι διοργανωτές.

«Συνεχίζουμε σοφότεροι, ενωμένοι και δυνατοί», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι Χιώτες  προς την κυβέρνηση.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου με αίτημα την απελευθέρωση των συλληφθέντων από τα χθεσινά επεισόδια ενώ  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο 17 για ανακατάληψη του χώρου.

Δευ, 30/03/2020 - 22:00

Ένας 40χρονος άνδρας, που νοσηλεύεται από το μεσημέρι στον θάλαμο SARS του Νοσοκομείου είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί μας.

Ο ασθενής, που είναι στρατιωτικός, είχε προσέλθει από το Σάββατο με συμπτώματα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από το ινστιτούτο παστέρ, παρά μόνο σήμερα το μεσημέρι.

Από το Νοσοκομείο εκτός της νοσηλείας του γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί ο κύκλος του λώστε ή δυνατόν να στεγανοποιηθεί το πρόβλημα.