Στα χρώματα της Σκλήρυνσης κατά πλάκας την Κυριακή, Λιμάνι και Ομήρειο

Ανακοίνωση του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 27/05/2021 - 06:20

Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης 2021

Η 30 Μαΐου καθιερώθηκε από την διεθνή Ομοσπονδία Πολλαπλής Σκλήρυνσης ως παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και για 13η χρονιά τιμάται παγκοσμίως.

Και φέτος το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου συμμετέχει στην εκστρατεία MS DAY.

To θέμα για την παγκόσμια ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης 2020 - 2022 είναι Connections - Συνδέσεις.

Συνδέσεις με την οικογένεια, με φίλους, με τους γιατρούς μας, τους φορείς, την πολιτεία και κυρίως τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πολλοί Δήμοι ανα την Ελλάδα ύστερα από κάλεσμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, θα φωταγωγήσουν ένα Δημοτικό ή Δημόσιο κτήριο ή μνημείο με πορτοκαλί χρωματισμό προκειμένου να τιμηθεί η παγκόσμια ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

Το Σωματείο μας επίσης, ζήτησε με επιστολή του προς τον Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και το Λιμενικό Ταμείο να τιμηθεί αυτή η μέρα και για πρώτη φορά στην Χίο, την 30 Μαϊου θα φωτιστεί το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου και η νότια πλευρά του λιμένα Χίου με το χρώμα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

Μέλη του Σωματείου θα παραβρεθούν το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Χίου όπου θα γίνει Μνημόνευση Υπέρ υγείας και Υπέρ αναπαύσεως πασχόντων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Στις 7:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας έξω από το φωταγωγημένο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου, θα τιμήσουμε με την παρουσία μας την ημέρα αυτή. Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο μέτρα.

se_portokali_apohroseis_omireio_kai_limani_gia_ti_sklirynsi_kata_plakas

Σχετικά Άρθρα