Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Στις κάλπες οι απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου

Για την πρώτη διοίκηση του νεοσύστατου συλλόγου τους
Παρ, 10/07/2020 - 10:15

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αναγνώριση του Συλλόγου Αποφοίτων Φίλων Ανδρεάδειου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου, την Τετάρτη 29 Ιουλίου η προσωρινή διοικούσα επιτροπή καλεί σε γενική συνέλευση, στον αύλειο χώρο του σχολείου (με είσοδο από οδό Προφήτη Ηλία) για τη διεξαγωγή εκλογών και την ανάδειξη 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς ελεγκτικής επιτροπής.

Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης και να μπορούν επίσης μέχρι τότε να θέσουν υποψηφιότητα.

Επίσης για  υποψηφιότητες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Παντελή Ι. Σαλιάρη (email:  pisa l l ia ris @ gma il .c om  / τηλ: 6944506833) ή Αντώνη Νικολάου( email:  n ikol a oua nto nis 0@gma il .c om / τηλ: 6977945900).

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.