Χίος, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο Σταύρος Μιχαηλίδης

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 16/05/2018 - 07:44
Με τα μάτια προς τα... πίσω

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μεταφέρθηκε τελικά και νοσηλεύεται σε ημικαταστολή ο υποναύαρχος ε.α. Λιμενικού Σώματος Σταύρος Μιχαηλίδης, μετά τον προχθεσινό σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα στον κόμβο "καρμανιόλα" του Νεοχωρίου. Η νοσηλεία του στο Ιατρικό Κέντρο κρίνεται απαραίτητη για να αποκατασταθεί βλάβη στους πνεύμονες, που προκάλεσε η κάκωση στα πλευρά του, λόγω της πτώσης από την δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε. Θα ακολουθήσουν χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση καταγμάτων στα άκρα του.

H μηχανή του Σταύρου στον κόμβο καρμανιόλα

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 25/09/2018 - 16:20

Στις 11.00 π.μ. σήμερα, συνοδεία Αρχιμανδρίτη, που έχει στην Ιερατική ευθύνη του την Μονή του Αγίου Μηνά, επέστρεψε το οστούν μικρού παιδιού, θύματος των θηριωδιών των Οθωμανών στην Μονή του Αγίου Μηνά στη σφαγή του 1822, που είχε κλαπεί την περασμένη Πέμπτη από δύο Ορθόδοξους Ιερείς της Ανδρου.

Το κρανίο βρέθηκε στην κατοχή του ενός απ’ αυτούς από την Αστυνομία, που άσκησε σχετική δίωξη, μετά από μήνυση της Ηγουμένης της Μονής Φιλοθέης.

Αγνωστη παραμένει η τιμωρία του Ιερέα ή των Ιερέων, από τον Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου.