Συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για την Γάζα.

Δευ, 04/08/2014 - 08:34

Εδώ και 3 εβδομάδες η πολύπαθη Γάζα βομβαρδίζεται από τον στρατό του Ισραήλ. Περισσότεροι από 6.000 τραυματίες στερούνται πολύτιμα για τη ζωή τους φάρμακα και άλλα φαρμακευτικά υλικά. Η   Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου με την συνεργασία και την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Χίου θα συγκεντρώσουμε φαρμακευτικό υλικό για την Γάζα.  Οι συμπολίτες μας μπορούν να φέρουν φάρμακα με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες, αντιβιώσεις, ράμματα, γάζες, ορούς, παυσίπονα και άλλα χρήσιμα υλικά. Η συγκέντρωση  του φαρμακευτικού υλικού θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Χίου κατά τις εργάσιμες μέρες από 4/8 μέχρι 12/8 (το πρωί μέχρι τις 1.00μμ και το απόγευμα 6.00μμ-8.00μμ).

Το  φαρμακευτικό υλικό θα σταλεί στην Αθήνα στις 13/8 στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό  Ιατρείο Ελληνικού και στην συνέχεια στην Γάζα.

Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε, οι κάτοικοι της Χίου πάντα  αποδεικνύουμε  την αλληλεγγύη μας. Έτσι  και αυτή την φορά σας καλούμε να δείξουμε την Αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους Παλαιστίνιους της Γάζας.