Χίος, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Συναντιούνται μετά από μόνο... 50 χρόνια

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 10/07/2019 - 15:15

Τότε φόραγαν ποδιές που... ξεσήκωναν καρδιές.

Σήμερα έχουν τις καλύτερες καρδούλες από όλες τις μαμάδες άντε και... γιαγιάδες του κόσμου.

Διαβάστε την συγκινητική πρόσκληση τους.

 

"Στις 31 του Ιουλίου θα συναντηθούμε όλες εμείς που αποφοιτήσαμε από το Λιβάνειο Θηλέων Χίου το 1969 για να γιορτάσουμε το ότι είμαστε ακόμα εδώ, δυνατές κι αισιόδοξες, παρά τα όποια ατομικά ή οικογενειακά προβλήματα!

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 65 "κορίτσια", οπότε προβλέπεται μεγάλος...σαματάς υπό τους ήχους των κατάλληλα επιλεγμένων μουσικών κομματιών από τον DJ Στράτο Καββάδα.

Η συνάντηση θα γίνει στο εστιατόριο "Μπαχάρι" στην Αγία Ερμιόνη, στις 9 το βράδυ, κι είσαστε καλεσμένοι μας.

Ένα όμορφα φτιαγμένο σου-βερ, κατασκευασμένο από το Woodicrafts του Γιώργου Κοτσιώρη και της Φιλίας Γλύκα θα μας θυμίζει την επετειακή αυτή συνάντηση και θα δοθεί σε όλες τις παρευρισκόμενες.

Σας ευχαριστώ, Μέλη Τσακού

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 17/11/2019 - 21:47

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου σε συνεργασία με την Τροχαία Χίου και τις Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προσωράει στην πραγματοποίηση προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών για την οδική ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα αποδέκτες του προγράμματος θα είναι μαθητές της των σχολείων της ευρύτερης περιοχής του Κάμπου (Δημοτικό σχολείο Κάμπου, Γυμνάσιο Κάμπου). 

 Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 από τις 08:30 – 10:15 για τους μαθητές του γυμνασίου και από τις 10:30-12:15 για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου .

Καλεσμένη της εκδήλωσης, η οποία θα προσθέσει τη δική της μαρτυρία (σαν θύμα τροχαίου), θα είναι η πρωταθλήτρια στο παραολυμπιακό αγώνισμα της ξιφασκίας κ. Κέλυ Λουφάκη.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν ποδηλατικά κράνη σαν προσφορά του Φ.Ο.Κ.