Τέλος στα Κλουβιά

Συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή καμπάνια και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου
Πέμ, 07/02/2019 - 10:37

 Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου συμμετέχει στην καμπάνια συλλογής υπογραφών για την πανευρωπαϊκή καμπάνια με την ονομασία «Τέλος στα κλουβιά» η οποία αφορά στα παραγωγικά ζώα.

Εκατοντάδες εκατομμύρια παραγωγικά ζώα της Ε.E. ζουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μέσα σε κλουβιά, κάτω από αβάσταχτες συνθήκες.  

Τα ζώα είναι ενσυναίσθητα όντα, ικανά να νιώθουν πόνο και χαρά.  Ο εγκλεισμός των ζώων σε κλουβιά είναι βαναυσότητα.

Για τις επόμενες 2 εβδομάδες έχει δοθεί άδεια στα φιλοζωικά σωματεία που συμμετέχουν στην εκστρατεία "Τέλος στα Κλουβιά", να προβάλουν τα το Βραβευμένο με Panda 12λεπτο φιλμ M6nths που περιγράφει τους 6μήνες ζωής ενός γουρουνιού.

Το φιλμ βοηθά να καταλάβουμε καλύτερα ένα από τα πιο παρεξηγημένα, ευφυή και πιο βασανισμένα ζώα στον πλανήτη, τα γουρούνια. Δεν περιέχει σκηνές σφαγής και είναι γυρισμένο εξ ολοκλήρου με τη ματιά ενός μικρού γουρουνιού που γεννιέται σε μια φάρμα εντατικής κτηνοτροφίας.

Το λινκ του βίντεο είναι το παρακάτω:
https://action.ciwf.org.uk/page/37485/action/1?ea.tracking.id=98b15a7c&utm_campaign=cageage&utm_source=ciwftw&utm_medium=twitter&fbclid=IwAR1j8ePRAUIEEwYkgzT5DGLu-LSEk82wvrLxEb6s7qjMNazlHKExUNaiHls

"Μέσω της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών, στοχεύουμε στο να ενώσουμε μια ήπειρο κατά της βαναυσότητας και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Επιτροπή: οι Ευρωπαίοι επιθυμούν τα γουρούνια, τις κότες, τα κουνέλια και όλα τα παραγωγικά ζώα έξω από τα κλουβιά!" καταλήγει η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου.

Σχετικά Άρθρα