Θέμα ημερών το άνοιγμα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 11/10/2021 - 14:29

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία για το άνοιγμα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, κάτι που θα καθοριστεί από την πορεία των εργασιών θερμομόνωσης του κτιρίου που είναι σε εξέλιξη και κυρίως από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των νέων κουφωμάτων.

Το παραπάνω ανέφερε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Γιάννης Μανάρας σε δηλώσεις που έκανε σήμερα σημειώνοντας ότι παραμένουν εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος που είχαν θέσει, λέγοντας ότι το κολυμβητήριο θα ανοίξει εντός Οκτωβρίου.

Μέσα στην εβδομάδα, τόνισε, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και με τα αθλητικά σωματεία, αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες τους για προπονήσεις είναι σημαντικές.

"Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με δεδομένο ότι τα έργα που γίνονται και θα γίνουν στο κολυμβητήριο είναι πολύ σημαντικά και είναι λογικό ότι για ένα διάστημα θα πρέπει να είναι κλειστό", ανέφερε ο κος Μανάρας σημειώνοντας ότι το κολυμβητήριο θα παραμείνει ανοιχτό  μέχρι και το τέλος Μαρτίου οπότε θα πρέπει να διακοπεί η λειτουργία του για να γίνει η αντικατάσσταση της τέντας.

thema_imeron_to_anoigma_toy_ionikoy_kolymvitirioy

Σχετικά Άρθρα