Χίος, Πέμπτη 21 Μαρτίου

Τι θέλει να πεί ο... ποιητής;

Τετ, 16/05/2018 - 15:36
Το σήμα κοντεύει να... φιλήσει το πεζοδρόμιο

Προς το παρόν μάλλον ότι έχει να πεί το βλέπουν μόνο τα... τετράποδα, γιατί το σήμα της Τροχαίας, επί της οδού Κοκκάλη έχει γείρει ανεπανόρθωτα.

Θα το σηκώναμε στη θέση του αντί να το φωτογραφήσουμε, άλλα φοβηθήκαμε μην κοπεί. Αν χρειάζεται, και δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα περίπου 200 -300 άχρηστα σήματα, ταμπέλες, ταμπελάκια, στο Κέντρο και πέριξ της Πόλης, που θέλουν κόψιμο από την ρίζα, τότε ας αποκατασταθεί στη θέση του.

Πέμ, 21/03/2019 - 14:42

Στις 27 και 28 Μαρτίου θα διοργανωθεί το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour Χίου, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο από τον Δήμο Χίου και το Επιμελητήριο Χίου.

«Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού, με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες» ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος συμπληρώνοντας ότι  

έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Σχολείου Τουρισμού ανανεώνεται το ραντεβού για 2η συνεχόμενη χρονιά.

«Οι εγγραφές ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητήριου.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.