Χίος, Κυριακή 19 Μαΐου

Τιμή του Νοσοκομείου σε γιατρούς και νοσηλευτές

Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 09/02/2019 - 19:45

Σε λιτή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Νοσοκομείου στη Λέσχη Αξιωματικών, στην οποία μάλιστα δεν είχαν προσκληθεί τα μέσα ενημέρωσης, βραβεύτηκαν από την Διοίκηση γιατροί και νοσηλευτές, που μετά από πολύχρονη προσφορά αποχώρησαν από την ενεργό υπηρεσία. Τιμήθηκαν οι γιατροί Γ. Γιαννούλος και Ι. Μελέκος, ο βοηθός Ακτινολογικού Ι. Μουλάκης, η Προϊσταμένη Μαιευτικής Κ. Καπετάνου, η Νοσηλεύτρια Κ. Μόσχου και ο υπάλληλος Κ. Παρικάκης.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/05/2019 - 18:00

Μαγνήτης για πολλούς σήμερα η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών της Κιβωτού του κόσμου στο Αίπος.

Το παιδικό χωριό της αγάπης άνοιξε σήμερα τις πύλες του για να γιορτάσει με όλο τον κόσμο και να του χαρίσει ευχαρίστηση από την αγάπη και την στήριξη του που νοιώθει από τον ίδιο καθημερινά.

Απλοί άνθρωποι, κυρίως πολλά παιδιά αλλά και οι Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης και Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς γεύτηκαν και συμμετείχαν στα παιχνίδια των παιδιών της Κιβωτού, που γέμισαν για μια ακόμα φορά με φωνές και χαρά την τραχιά περιοχή του Αίπους.

Τα παιδιά με διάφορα δρώμενα έδειξαν πως είναι μια καθημερινή μέρα στο χωριό της αγάπης του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου, και με την συμβολική τους αυτή γιορτή θύμισαν στην ουσία, πως οι πόρτες της Κιβωτού είναι ανοιχτές 365 μέρες το χρόνο.