Χίος, Τετάρτη 20 Μαρτίου

Τιμή του Νοσοκομείου σε γιατρούς και νοσηλευτές

Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 09/02/2019 - 19:45

Σε λιτή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Νοσοκομείου στη Λέσχη Αξιωματικών, στην οποία μάλιστα δεν είχαν προσκληθεί τα μέσα ενημέρωσης, βραβεύτηκαν από την Διοίκηση γιατροί και νοσηλευτές, που μετά από πολύχρονη προσφορά αποχώρησαν από την ενεργό υπηρεσία. Τιμήθηκαν οι γιατροί Γ. Γιαννούλος και Ι. Μελέκος, ο βοηθός Ακτινολογικού Ι. Μουλάκης, η Προϊσταμένη Μαιευτικής Κ. Καπετάνου, η Νοσηλεύτρια Κ. Μόσχου και ο υπάλληλος Κ. Παρικάκης.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 20/03/2019 - 06:48

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», συνεορτάζοντας με τον απανταχού Ελληνισμό την 198η επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στις 7 μ.μ.  Πανηγυρική εκδήλωση στην Αίθουσα ΣΦΟ «Μαρίας Π. Λαιμού».  Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μορφή, το έργο και την προσωπικότητα της κορυφαίας διπλωματικής και πολιτικής μορφής του Αγώνα του πρώτου Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια. Ομιλήτρια θα είναι η Ιστορικός Αγγελική Καραπάνου, στέλεχος και συνεργάτης της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, υπεύθυνη του μεγάλου τριετούς αφιερώματος της Βουλής για τον πρώτο ηγέτη του νεοσύστατου Κράτους. Θα προβληθεί πρωτότυπο υλικό της εκθέσεως με ιστορικά κειμήλια.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στις 7 μ.μ. Στην Αίθουσα ΣΦΟ «Μαρίας Π. Λαιμού» προβολή της ελληνικής ταινίας «Πολιορκία» του Βασίλη Τσικάρα, παραγωγής 2018, της ARATOS FILMS. Η ταινία αναφέρεται στον ξεσηκωμό και τη θυσία των Μακεδόνων αγωνιστών για την ελευθερία της πατρίδος μας και στην πολιορκία της μονής Δοβρά το 1822 στην Βέροια. Στο δεύτερο μέρος η ιστορία ταξιδεύει στους φρουρούς των οχυρών του Ρούπελ, που βρέθηκαν στο ίδιο ιστορικό δίλλημα.  Ένα έργο με υψηλό συμβολισμό και επίκαιρα μηνύματα. Είσοδος ελεύθερη.