Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα θερινά προγράμματα απασχόλησης παιδιών

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 11 ΔΙΜΗΝΙΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΝΠΔΔ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 08/06/2022 - 11:17

Στην πρόσληψη 11 διμηνιτών (καθηγητές φυσικής αγωγής και εκπαιδευτικούς) για τις ανάγκες του θερινού camp αποφάσισε το ΔΣ του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου κατά την χθεσινή του συνεδρίαση.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιάννης Μανάρας το θερινό camp θα λειτουργήσει για 6η συνεχόμενη χρονιά με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλα τα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών τους στα Προγράμματα Ημερήσιας Καλοκαιρινής Απασχόλησης στο site του ΝΠΔΔ: www.npddchios.gr

Οι εγγραφές των παιδιών θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά με αποστολή των δικαιολογητικών στο email: athlitismos_np@chios.gov.gr είτε δια ζώσης στα Γραφεία του ΝΠΔΔ (Διεύθυνση: Μιχάλων 7, Δημοτικό Στάδιο Χίου) από τις 8.30 έως τις 14.00.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα διοργανώνεται για 6η χρονιά από το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου και αφορά στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών (γεννηθέντα 2009 έως και 2017) για το χρονικό διάστημα από 22 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου.

Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι:

1. Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση

2. Ιατρικό Δελτίο (υπογεγραμμένο από παιδίατρο)

3. Βεβαίωση ΑΜΚΑ

xekinisan_oi_eggrafes_gia_to_kalokairino_camp

Σχετικά Άρθρα