Η πρώτη εμφάνιση Τραμπ μετά την ήττα στις εκλογές- Σε τελετή μνήμης για την Ημέρα των Βετεράνων [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Αμερικανός Πρόεδρος εξέδωσε διακήρυξη για την Ημέρα των Βετεράνων
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 11/11/2020 - 19:03

Πρώτη εμφάνιση για τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές.  

Ο Αμερικανός Πρόεδρος πριν κατευθυνθεί στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον για μια τελετή που εορτάζει την Ημέρα των Βετεράνων, εξέδωσε σχετική διακήρυξη.  

Στο πλευρό του η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ και ο Μάικ Πενς.  

«Οι βετεράνοι της Αμερικής αγωνίστηκαν για να υπερασπιστούν τη χώρα μας, τις αξίες της και τα συμφέροντά της από τις πρώτες μέρες της ίδρυσής της χώρας. Έχουν νικήσει τους τυράννους, εξάλειψαν τους τρομοκράτες και εξασφάλισαν την ελευθερία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ως παράδειγμα για όλους τους Αμερικανούς» ανέφερε.   

Ο Τραμπ είπε ακόμα ότι ως αρχηγός, «αγωνίστηκε αδιάκοπα για να στηρίξει τους βετεράνους της Αμερικής», σημειώνοντας τη νομοθεσία που υπέγραψε σχετικά με την ιατρική περίθαλψη των βετεράνων και άλλα οφέλη.  

«Η πολύτιμη ελευθερία μας έχει επιβιώσει και ευδοκιμήσει λόγω γενεών γενναίων Αμερικανών -από κάθε υπόβαθρο και κοινωνικό επίπεδο- που απάντησαν στο κάλεσμα να υποστηρίξουν και να υπερασπιστούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.  

Η σοβαρότητα της συνεισφοράς τους δεν μπορεί να μετρηθεί. Όπως δεν μπορεί να μετρηθεί και το χρέος μας προς όλους τους βετεράνους του έθνους μας» ανέφερε η διακήρυξη Τραμπ.

 

Mε πληροφορίες του CBSNEWS 

president_trump_vp_pence_participate_in_national_veterans_day_observance_111120