Χίος, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Σκύλος σώζει ελαφάκι από πνιγμό

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 19/07/2017 - 16:30

Τη ζωή του σε έναν ιδιαίτερο διασώστη οφείλει ένα μικρό ελαφάκι, το οποίο έπεσε στα νερά του του Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.

Κάνοντας την πρωινή του βόλτα και όπως περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του, ένας σκύλος ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ, που ακούει στο όνομα Στορμ, βούτηξε στη θάλασσα, βλέποντας ένα μικρό ελάφι να έχει πέσει στο νερό.

Ο σκύλος, άρπαξε με το στόμα του το ελαφάκι από τον λαιμό και το έσυρε -έστω και λίγο άγαρμπα- ως την ακτή, δείχνοντας να προσπαθεί στη συνέχεια να φροντίσει το αδύναμο ζώο, το οποίο δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, Μαρκ Φρίλεϊ, το ελάφι πλέον αναρρώνει, απολαμβάνοντας τη φροντίδα φιλοζωικής οργάνωσης του Λονγκ Άιλαντ.

Όσο για τον Στορμ, αντιμετωπίζεται πλέον σαν ήρωας, καθώς το βίντεο το οποίο δημοσίευσε ο ιδιοκτήτης του την Κυριακή στο Facebook, έφτασε ήδη τις 4,7 εκατ. προβολές.

Οι σκύλοι ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ (Golden Retriever) είναι σκυλιά μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους, με καταγωγή από την Σκωτία.

Διακρίνονται για την κοινωνικότητά τους και τη νοημοσύνη τους, θεωρούνται φιλικοί και συνήθως τα πηγαίνουν καλά με τα παιδιά.

Πηγή: naftemporiki

Hero dog rescues drowning deer during morning walk

Σχετικά άρθρα