Χάρι και Μέγκαν επιστρέφουν στα social media -Γιατί τα έκλεισαν

«Θα ασχοληθούμε ξανά με τα social media όταν νιώσουμε πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για εμάς -ίσως όταν δούμε περισσότερες σημαντικές δεσμεύσεις για αλλαγή...»
Σάβ, 30/01/2021 - 12:49

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Fast Company ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ανησυχία για τον αντίκτυπο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην κοινωνία.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος μίλησε για την παραπληροφόρηση που κυριαρχεί στα social media και δήλωσε: «Αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο δεν μένει στο διαδίκτυο - εξαπλώνεται παντού, σαν πυρκαγιά: στα σπίτια και στους χώρους εργασίας μας, στους δρόμους, στο μυαλό μας. Το ερώτημα είναι πραγματικά τι πρέπει να κάνουμε όταν ο διαμοιρασμός ειδήσεων και πληροφοριών δεν είναι πλέον μια αξιοπρεπής, αληθινή ανταλλαγή, αλλά μια ανταλλαγή πυρών».

Πέρα όμως από αυτά, ο πρίγκιπας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εκείνος και η σύζυγός του, σχεδιάζουν σύντομα να επιστρέψουν στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων - γεγονός που ομολογουμένως εντυπωσίασε.

«Θα ασχοληθούμε ξανά με τα social media όταν νιώσουμε πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για εμάς -ίσως όταν δούμε περισσότερες σημαντικές δεσμεύσεις για αλλαγή- αλλά τώρα έχουμε αφιερώσει την ενέργειά μας στο να μάθουμε περισσότερα για αυτόν το χώρο και για τον πώς μπορούμε να βοηθήσουμε».

Πηγή: Must