Χίος, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Τελετές με σεβασμό αξιοπιστία και καλές τιμές

Κυρ, 08/10/2017 - 08:13

Την στιγμή που όλα ανεβαίνουν λόγω φόρων και αύξησης ΦΠΑ εμείς ρίχνουμε τις τιμές Είμαστε εδώ λοιπόν για να απαντήσουμε σε όλα. Το Γραφείο Τελετών Mαστοράκη, βρίσκεται στο κέντρο της Χίου, Ψυχάρη 6  και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αθόρυβα, με σεβασμό και αξιοπιστία. Πρόκειται για μία κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό από μόνο του συμβάλει στο να παραμένει το κόστος χαμηλό αφού η προσωπική εργασία που καταβάλλεται είναι αρκετά μεγάλη. Η δουλειά μας περιλαμβάνει αρκετά σκέλη. Από το γραφειοκρατικό κομμάτι έως και την άψογη τέλεση της κηδείας. Παρόλα αυτά το Γραφείο Τελετών μας διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο και ενήμερο προσωπικό δυναμικό, κάνοντάς μας να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών μας χωρίς αυτό να ανεβάζει το κόστος μας.
Η χαμηλότερη τιμή της αγορά σε κηδεία. Η τιμή των 500 ευρώ είναι η χαμηλότερη της αγοράς αυτή την στιγμή και θα προσπαθήσουμε να παραμείνει σταθερά ασύγκριτη για όσο ακόμα μας επιτρέπεται μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των ανατροπών που συμβαίνουν στη χώρα μας αυτό το χρονικό διάστημα. Αρχές του Γραφείου μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, ο σεβασμός και η διακριτικότητα που αρμόζει να έχουμε στο επάγγελμά μας αλλά κυρίως η ειλικρίνεια προς τους πελάτες μας σε ότι αφορά τις παροχές μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις .
Η οργάνωση, η επιβλητική και συνάμα όμορφη και ευγενική παρουσία του προσωπικού ,ο υπέροχος στολισμός στο εσωτερικό του ναού καθώς και τα σύγχρονα πολυτελή αυτοκίνητα που συνοδεύουν την πομπή είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του γραφείου μας που κερδίζουν τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό και μας κάνουν να αποκομίζουμε τα θετικότερα σχόλια των πελατών μας.
Είμαστε μία επιχείρηση που παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε προσπαθούμε να μην επιβαρύνουμε με υπέρογκα ποσά τις οικογένειες αυτές τις δύσκολες στιγμές .Θέλουμε να λειτουργούμε αρχικά ανθρώπινα, με κατανόηση, σεβασμό και αξιοπιστία και μετά ως επαγγελματίες.
Είναι τιμή για εμάς και μεγάλο κέρδος , το να γινόμαστε δικοί σας άνθρωποι και να μας εμπιστεύεστε έτσι ώστε να φέρουμε εις πέρας αυτή την αναπόφευκτα δύσκολη και σημαντική κατάσταση για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας
Επικοινωνήστε μαζί μας στην εξής διεύθυνση και τηλέφωνα: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗ 1, ΧΙΟΣ. ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝΙΑ ΚΟΝΤΆΡΙ Τηλ.22710-27993 & 6973967173
 
 

Σχετικά άρθρα