Πόσο καλή Γεωγραφία ξέρεις;

Για άλλους δύσκολο μάθημα, για άλλους πολύ εύκολο. Το σημαντικότερο όμως: είναι πολύτιμο. Για να δούμε, εσύ, ξέρεις καλή Γεωγραφία;
Τρί, 23/04/2019 - 10:12
υδρόγειος σφαίρα

Γεωγραφία: Ένα απ’ τα σημαντικότερα μαθήματα κάθε σχολείου. Στις μέρες μας αν δεν ξέρεις Γεωγραφία δεν θεωρείσαι πολίτης του κόσμου. Αν δεν ξέρεις κατά που πέφτει η Ακτή Ελεφαντοστού… Και άντε δεν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μέρος. Δεν είναι δικαιολογία αυτή! Ποτέ δεν ξέρεις αν θα ταξιδέψεις σε απίστευτα μέρη που ποτέ δεν είχες φανταστεί! Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνο στα βασικά τουριστικά μέρη που ακούς από φίλους και συγγενείς όπως π.χ. Παρίσι, Λονδίνο κτλ.

Από την άλλη δεν μπορείς να θυμάσαι και τα πάντα. Που μπορεί να χρειαστεί να ξέρεις που είναι η Ντομίνικα; Γι’ αυτό σε αυτό το κουίζ θα αρχίσεις με εύκολες ερωτήσεις και μετά θα πας στις πιο δύσκολες κι έπειτα σε αυτές που είναι αρκετά δύσκολες και μόνο ένας πολύ ”ψαγμένος” τα ξέρει αυτά. Προσοχή όμως: μην τυχόν και τα ψάξεις στο ίντερνετ! Το κουίζ δημιουργήθηκε για να τεστάρει τις γνώσεις σου στη Γεωγραφία και να παρατηρήσει αν και που χρειάζεσαι βελτίωση. Αν εσύ τα ψάχνεις στο ίντερνετ τι νόημα έχει, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου!

Παίξε λοιπόν τίμια και δες αν έχεις την σωστή γνώμη για τον εαυτό σου, είσαι καλός στην Γεωγραφία ή όχι; Δοκίμασε για να μάθεις! Έπειτα αν σου άρεσε το κουίζ κοινοποίησε το αποτέλεσμα σου και πρότεινε το σε φίλους σου!

Άντε, μην αργείς!

Α.Τ.