Χίος, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου

Αρχηγός από Κούνια

Κυρ, 09/04/2017 - 03:00
Ο επτάχρονος Τιμ βλέπει τον μικρό αδερφό του ως μπελά και βάζει σκοπό του να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του, μέχρι που ανακαλύπτει μια μυστική συνωμοσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο.

 

Ο αρχηγός από κούνια είναι το νέο μωρό που εισβάλλει πανηγυρικά και επεισοδιακά στην οικογένεια Τέμπλτον, γεγονός που προκαλεί θλίψη και θυμό στον μεγαλύτερο αδελφό του, ένα καλό και ήσυχο παιδάκι που, φυσιολογικά, αισθάνεται παραμελημένο από την έντονη παρουσία ενός χειριστικού, κουμανταδόρου μπελαλή.

Υπάρχει λόγος, ωστόσο: ο κουστουμαρισμένος, παχουλός πιτσιρίκος σχεδιάζει να αποτρέψει τη διατάραξη της ισορροπίας κατά των μωρών από μια εταιρεία που πουσάρει τα κατοικίδια ως υποκατάστατο της αγάπης των γονέων στα παιδάκια τους, στις σύγχρονες οικογένειες.

Η ιδέα, που δεν σκαρφαλώνει στα ύψη μιας ταινίας σαν τα Μυαλά που Κουβαλάς, είναι ωραία και φρέσκια, το γύρισμα γρήγορο και λαμπερό, με σκηνές αστείες και οπτικά ευφάνταστες και το σύνολο σκανδαλιάρικα ευχάριστο.

Τον βαρύμαγκα μπόμπιρα ερμηνεύει ο Άλεκ Μπάλντουιν και, στη μεταγλωττισμένη εκδοχή, ιδανικά, ο Πάνος Μουζουράκης.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχετικά άρθρα