Αντίο messy hair, τα ίσια μαλλιά είναι τάση τώρα

Τετ, 21/12/2022 - 08:38

Τα τελευταία χρόνια τα φυσικά και πιο ατημέλητα μαλλιά έχουν επιστρέψει στο προσκήνιο. Το 2023 όμως βλέπουμε ένα πιο σοφιστικέ και clean look να ορίζει τις τάσεις. Τα catwalks της νέας σεζόν ανέδειξαν τα μαλλιά που αφήνουν το πρόσωπο καθαρό, σε απόλυτο trend. Τα χτενίσματα και τα κουρέματα της άνοιξης, θα είναι minimal αλλά σίγουρα δεν θα περνούν απαρατήρητα.

Η Vogue επέλεξε τα τοπ hair trends για να υιοθετήσετε ένα πιο polished look, ανάλογα με το προσωπικό στυλ και το μήκος των μαλλιών σας.

Το clean look

Το wet look της Julia Fox έγινε viral, αφού αφήνει τα μάτια της σε πρώτο πλάνο. Αρκεί να πιάσετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και να δημιουργήσετε ένα fresh wet εφέ, που αναδεικνύει το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του.

Αντίο messy hair, τα ίσια μαλλιά είναι τάση τώρα-1

©BALMAIN

 

 

Most Read Articles

 

 

 

 

γκρι-φούστα-είναι-το-νέο-classic-της-γκαρντα-255486

FASHION

Γκρι φούστα: Είναι το νέο classic της γκαρνταρόμπας

ΓΙΩΤΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Οι αφέλειες

Την επόμενη σεζόν οι αφέλειες θα λειτουργούν σαν το απόλυτο αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά σε μια εμφάνιση. Θα βλέπουμε τα bangs σε bob κουρέματα αλλά και μακριά μαλλιά, αρκεί να είναι ίσια και απαλά για να υιοθετήσετε αυτό το sleek εφέ των catwalks.

Αντίο messy hair, τα ίσια μαλλιά είναι τάση τώρα-2

©VERSACE


Τα hair clips

Στο show του οίκου Chanel, είδαμε λαμπερά hair clips που τοποθετήθηκαν πάνω από sleek ponytails, δίνοντας ένα twist στα μακριά ολόισια μαλλιά. Τα hair accessories σίγουρα αναδεικνύονται περισσότερο σε sleek μαλλιά, οπότε έχετε έναν ακόμα λόγο να δοκιμάσετε ένα πιο polished hairstyle.

Αντίο messy hair, τα ίσια μαλλιά είναι τάση τώρα-3

©CHANEL

 

Το wolf cut

To wolf cut θα παραμείνει ένα από τα πιο trendy κουρέματα. Για να το αναδείξετε θα πρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά για να αποφύγετε το φριζάρισμα και να επιχειρήσετε να γυρίσετε τις άκρες προς τα έξω.

Αντίο messy hair, τα ίσια μαλλιά είναι τάση τώρα-4

©VICTORIA BECKHAM

 

Το ίσιο bob haircut

Στα catwalks των οίκων Chanel και Dior, τα bob κουρέματα ήταν λαμπερά και ολόισια. Για να πετύχετε αυτό το εφέ, αρκεί να τα στεγνώσετε με τον αέρα από πάνω προς τα κάτω, ώστε να αποφύγετε το φριζάρισμα, εφαρμόζοντας και ένα ενυδατικό σέρουμ στις άκρες ή μια ανάλαφρη μους.

Αντίο messy hair, τα ίσια μαλλιά είναι τάση τώρα-5

©CHRISTIAN DIOR


Η χωρίστρα στο πλάι

Η έντονη πλαϊνή χωρίστρα είναι σούπερ τάση, αρκεί να εφαρμόζεται σε ίσια και polished μαλλιά. Ειδικά σε ένα short bob θα δείχνει ακόμα πιο edgy.