Τι αναζήτησαν περισσότερο οι γυναίκες, στον τομέα της ομορφιάς, για το 2019

Το 2019, όπως κάθε χρονιά δέχθηκε πολλά ερωτήματα, ποιο ήταν όμως αυτό που ερωτήθηκε περισσότερο;
Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 28/12/2019 - 16:00

Είναι πολλά τα ερωτήματα που θέτουμε καθημερινά στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στη μηχανή αναζήτησης, google. Απορίες, ερωτήσεις, όλα μπαίνουν στο «ψαχτήρι».

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων είναι απελπισμένα εξαρτημένοι από αυτό και καθημερινά το χρησιμοποιούν για να λύσουν χιλιάδες απορίες τους, από φαρμακευτικές-ιατρικές συμβουλές, μέχρι tips για τέλειο στιλ αλλά και μακιγιάζ.

Ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα καλό, καθώς το google δεν έχει πάντα τη σωστή λύση, ενώ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό δεν ξέρει να εκτιμήσει την πηγή από την οποία λαμβάνει την πληροφορία που χρειάζεται.

Ας δούμε όμως τι γίνεται στο google, στον τομέα της ομορφιάς. Καθημερινά κατακλυζόμαστε από νέα προϊόντα, τάσεις και νέες τεχνικές εφαρμογής μακιγιάζ.

Το Google είναι πάντα εκεί να πληροφορήσει, να δείξει, να δώσει τις δικές του συμβουλές. Και το 2019, όπως κάθε χρονιά δέχθηκε πολλά ερωτήματα, ποιο ήταν όμως αυτό που ερωτήθηκε περισσότερο;

Τι αναζήτησαν οι περισσότερες γυναίκες στο google για το 2019;

How to apply Color Street nails

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι το Color Street Nail, να σας πούμε ότι είναι αυτοκόλλητα νυχιών που ουσιαστικά αντικαθιστούν τα βερνίκια.

Το video που ακολουθεί θα σας λύσει κάθε απορία, ενώ θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον πιο εύκολο τρόπο να "βάφετε" τα νύχια σας.

Επιπλέον το google για το 2019 δέχθηκε ερωτήσεις όπως:
Πώς να εφαρμόσω ψεύτικες βλεφαρίδες;
Πώς να απλώσω το ρουζ στα ζυγωματικά μου;
Πώς να εφαρμόσω toner;

Πηγή: bovary.gr

what_are_color_street_nails