Είτε επειδή είσαι κορίτσι των πάρτι, είτε λόγω κούρασης και έλλειψης ύπνου, σίγουρα θα έχεις έρθει αντιμέτωπη κάποια στιγμή με τους ανεπιθύμητους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Θα ξέρεις πολύ καλά λοιπόν πως χρειάζονται πολύ μεγάλη φροντίδα για να αντιμετωπιστούν – οι κρέμες νυκτός με καφεΐνη βοηθάνε μεν, αλλά μερικές φορές λόγω κούρασης μπορεί να το αμελήσεις (και το επόμενο πρωί που θα πρέπει να φύγεις για τη δουλειά να είναι πολύ αργά).

Επιτέλους όμως βρήκαμε ένα τρικ για να αντιμετωπίσουμε τα πρησμένα μάτια και τους μαύρους κύκλους χωρίς να χρειάζεται να έχουμε βρει την κατάλληλη θεραπεία από το προηγούμενο βράδυ. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Το τρικ το κλέψαμε από τη γνωστή δερματολόγο Dr. Fransesca Fusco, που φτιάχνει παγάκια με καφεΐνη, κάνοντας ελαφρές κινήσεις μασάζ με αυτά πάνω στα πρησμένα μάτια. Έτσι ενεργοποιείται η κυκλοφορία στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μειώνεται δραματικά η κουρασμένη όψη τους. Εμείς το δοκιμάσαμε με σκέτα παγάκια, χωρίς καφεΐνη, καλυμμένα με μία λεπτή πετσέτα και είδαμε πως λειτουργεί (προσωρινά τουλάχιστον). Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσουμε όπως το πρότεινε η Fusco και θα σας ενημερώσουμε για το αποτελέσμα.

Πηγή: www.marieclaire.gr