Ανακοίνωση Ναυτικού Ομίλου Καρδαμύλων

Ο Ν.Ο. ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ  εργάστηκε ομαδικά με γνώμονα την επιτυχή πορεία της μεγάλης διοργάνωσης AEGEAN REGATTA 2023 που ήρθε πρώτη φορά στα Καρδαμυλα.
Ο έφορος ιστιοπλοΐας του ΝΟΚ, Νικόλας Μάππας, μέσα από τη συμμετοχή του στη Οργανωτική Επιτροπή της REGATTA, και η γραμματέας του ΝΟΚ και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καρδαμύλων, Κατερίνα Μαρινάκη, μέσω της καλής συνεργασίας της με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου, κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προδιαγραφές για το καλό αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε.
Μαζί με την  αγάπη των μελών του Δ.Σ του Ν.Ο. ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ  και την υπευθυνότητά μας για τα αγαπημένα μας ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ, με τους εθελοντές, φίλους και τις επιχειρήσεις που έδωσαν με την ψυχή τους τα προϊόντα τους, γίναμε το κλειδί της επιτυχίας για μια τέτοια διοργάνωση.
Είμαστε περήφανοι γιατί τα καταφέραμε ως οικοδεσπότης Ναυτικός Όμιλος!
Λάβαμε συγχαρητήρια από:
1. Ελληνική  Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
2. Από τη Διεθνή Επιτροπή Ενστάσεων (Έλληνες, Αγγλίδα και Σλοβένος)
3. Από την Επιτροπή Αγώνα
4. Από την Επιτροπή Ανοιχτής Θάλασσας
5. Από τους ιστιοπλόους
6. Από την κοινωνία των Καρδαμύλων που αγαπά και σέβεται τον όμιλό μας, για την οργάνωση στον όμιλο και σε κάθε λεπτομέρεια των ημερών.
Με συνέπεια  εργαστήκαμε μέχρι το τέλος!
Μείναμε να τους αποχαιρετήσουμε.
Να τους εξυπηρετήσουμε σε κάθε τους έκτακτο θέμα!
Δεν έμεινε χρόνος για δημοσιεύσεις και αναρτήσεις με φωτογραφίες τα πρόσωπά μας στα media από τις απονομές και τις βραβεύσεις.
Φωτογραφία που βάλαμε στη διαδικτυακή σελίδα του Ομίλου με την είσοδο των σκαφών στο λιμάνι χρησιμοποιήθηκε έτοιμη από άλλους που είχαν αυτό και μόνο να κάνουν.
Σας δηλώνουμε ότι εργαστήκαμε με ευπρέπεια και δεν αφήνουμε κανέναν να οικειοποιηθεί ή να μειώσει τον μόχθο και τον κόπο τόσων μηνών.

Με τιμή το Δ.Σ. του Ν.Ο. ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Επιλογή: 
Ανακοινώσεις